Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy "unalmas" étterem :)

Vendéglő a KisBíróhoz BudapestVendéglő a KisBíróhoz Budapest a térképen

Kiváló 2015. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Igen, "unalmas" a hely...mert bizony ugyanazt a színvonat, minőséget hozza, mint a Bock Bisztró Pesten. Persze ez egy más stílus, ahogy a weblapon is olvastam, ez egy étterem, nem bisztró.
A belépés után a személyzet lesegítette a kabátokat, az asztalhoz lettünk kísérve, majd diszkrét távolságból megvárva míg elhelyezkedünk, egyeztettük az italokat.
Az ételválasztás után friss házi kenyeret kaptunk és fűszeres disznózsírt májjal gazdagítva. A rendelt ételsor egyébként ez volt:
Előétel:
Káposztás cvekedli variáció kacsarilettel
Lazactatár wasabis uborkával

Főétel:
Borjúnyak borsókkal, óriás tintahalcsáppal
Vargányás-diós borjúcomb + almás bulgur

Desszert:
Sütőtökös trüffelpiskóta sós karamellel

Izgalmas és igen finom ízek, pl. a lazactatár és a sós karamelles sütemény igazán élmény volt - de ez személyes vélemény, mert a többi fogás is élmény volt. Emellett a főfogásra várva is kaptunk egy falatot.

A berendezés ízléses, az asztalok és a teríték kifogástalan, a helyhez illően damszt szalvéták vannak. A kiszolgálás udvarias és diszkrét. Nem tolakodó élőzene adta meg a hangulatot, kár, hogy a zongorista az alsó szinten játszott, hozzánk erősítőn keresztül jutott el a hangzás.
A mellékhelység tiszta, külön jó pont, hogy a kellően nagy előtérben a hölgyek meg tudják igazítani a sminkjüket. A parkolás megoldott, számomra ez is szempont - jó a belvárosi Bock ebben a tekintetben erős hendikeppel indul :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Vendéglő a KisBíróhoz Budapest - Étel/italVendéglő a KisBíróhoz Budapest - Külső képVendéglő a KisBíróhoz Budapest - MosdóVendéglő a KisBíróhoz Budapest - Étel/italVendéglő a KisBíróhoz Budapest - Étel/italVendéglő a KisBíróhoz Budapest - Étel/italVendéglő a KisBíróhoz Budapest - Étel/italVendéglő a KisBíróhoz Budapest - Étel/ital

Vendéglő a KisBíróhoz további értékelései

2021.07.28barátokkal
A vendéglő megjelenését tekintve a nyolcvanas éveket idézi. A személyzet elég személytelenül, kissé unottan végezte feladatát. Az ételek és italok viszont nagyon finomak, kifogástalanok voltak. Különleges izkombinációk megleptek bennünket. A fogasfilé sült túrógombóccal, a kacsamell...
2016.11.20egyedül
Kiváló
A Bíró Lajos és a Bock által fémjelzett éttermes körből először a Hold utcai piacon lévő Moszkva téren ettem bécsi szeletet, a Millenáris Gourmet Fesztiválon is kóstoltam tőlük, a pesti Bock Bisztróban pedig pár hónappal ezelőtt teszteltük először a kollégákkal az ebéd menüt. Ez a sor nálam egy...
2016.03.07családjával
Kiváló
Bevallom töredelmesen, a Bíró Lajos által jegyzett helyek iránt elfogult vagyok. Nem alaptalan ez az elfogultság, s egyébként nem is egyértelműen előny a helynek. A felfokozott várakozásoknak meg kell felelni. Nos, a Vendéglő a Kisbíróhoz nevű egységnek ez maximálisan sikerült. A beltér...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval