Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tiramisu turistáknak

Veryberry Ice & Coffee Bar BudapestVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest a térképen

2015. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. október 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bazilikával szembe kifutó Zrínyi utcában idén júliusban nyitott meg ez a fagyizó és cukrászda. Eddig 3 alkalommal jártam náluk, kollégákkal és egyedül is, így több édességet sikerült már kóstolni. A fagyikkal a We Love Budapest 5 különleges válogatásába is bekerültek, s én is azt mondhatom, ízletesek, izgalmasak, tartalmasak a fagylaltjaik. 1 gombóc 290 Ft-ba kerül, ami kissé borsos, belvárosi ár. A ház egyik specialitása a Veryberry fagyi, amely különböző bogyós gyümölcsökből (szeder, áfonya, ribizli) készül, valamint a Tokaji aszús és a barackpálinkás. Egyikben sem az alkohol dominál, inkább aromás, karakteres gyümölcsös ízek. Volt még sajttorta, eper, After Eight, Tiramisu, csokis keksz fagyi is...összesen talán 16 íz.
A sütik ára szintén a turisták pénztárcájához lett igazítva, ha jól láttam, talán 650 Ft volt a legolcsóbb, aztán innen felfelé 750, 790 és 990 Ft-ig bezárólag (ez utóbbiak a cukormentesek). Kb. fele-fele arányban klasszikusok, mint a Dobos, Sacher, Eszterházy, brownie... szerepelnek a kínálatban, de vannak érdekességek-különlegességek is, számomra ilyenek voltak a mákos guba szelet, a Creme Brulée vagy a legényfogó szelet.
Egy most már klasszikusnak számító tiramisut ettem, finom volt, friss, könnyű, nem túl édes, de nem is kiemelkedő, én azt a fajta kávés intenzitást hiányoltam belőle, ami számomra igazán tutivá teszi a jó tiramisut. A Nándori kocka csokis tésztalapok között kókuszos krém, csokireszelékkel a tetején, ez is finom volt. A sütik szépek, mutatósak, finomak, frissek, de nem kiemelkedőek a számomra.
A kiszolgálás minden alkalommal kedves volt, 2 ifjú hölgy, mosolygósak, udvariasak és ismerik a termékeiket (az összetevőket).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Veryberry Ice & Coffee Bar Budapest - Étel/italVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - BelsőVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - BelsőVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - BelsőVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - BelsőVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - Étel/italVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - Étel/italVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - Külső képVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - Étel/italVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - Étel/italVeryberry Ice & Coffee Bar Budapest - Étel/ital

Veryberry Ice & Coffee Bar további értékelései

2019.04.13egyedül
Csinos kis kávézó a Bazilika közelében. A kirakatban mérik a fagylaltot, 330 Ft egy adag, tizenhatféléből kettő cukormentes. Mogyorót kérek, nagyon jó ízű, és tele van durvára darált mogyoróval. Jó idő lévén a vendégek többsége a teraszon ül, bent nincsenek sokan. A süteményes vitrinben...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval