Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pattogós kukorica

Vexicana - Vegan Garden BudapestVexicana - Vegan Garden Budapest a térképen

2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dob utcai Vegán udvar egyik lakókocsijából kialakított street food kifőzdéjének egyike. Ahogy az udvarban minden konyha, ők is kizárólag húsmentes, tejmentes ételeket készítenek.
A név arra utal, hogy itt a vegán és a mexikói konyha találkozását tapasztalhatjuk meg. Az étlapon tipikus mexikói nemzeti eledelek szerepelnek, persze hús nélkül. Burrito, chmichanga, fajita quesadilla, taco burger, chili con carne, töltött jalapeno paprika. 1-1 fogás 1590-1890 Ft-ba kerül.
Én az "I am so corny" fantázianévre hallgató kukorica krémlevest kóstoltam, amelyre nagy adag pattogatott kukoricát és póréhagymát is szórtak (990/1290 Ft). Nagyon jó fűszerezése, jó ízhatású, intenzív, tartalmas.
Tálalás újrahasznosított papírpohárban + öko fakanál. A kanál is nagyon környezettudatos, de jelzem, hogy nem jó vele levest enni, túl kicsi a feje és nincs mélysége, csak hablatyol vele az ember.
A közös zöld vasasztaloknál lehet leülni enni. Tálcát nem kaptam, az asztal billegős és kétes tisztaságú.
Egy kissé drágának találom a helyet, de már máshol is észrevettem, hogy a vegán valahogy mindenütt drágább, pedig ezek az alapzöldségek, amiket rendszerint használnak, sokkal olcsóbbak, mint a hús.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (9)
Vexicana - Vegan Garden Budapest - Étel/italVexicana - Vegan Garden Budapest - Étel/italVexicana - Vegan Garden Budapest - Külső képVexicana - Vegan Garden Budapest - Étlap/itallapVexicana - Vegan Garden Budapest - Étlap/itallapVexicana - Vegan Garden Budapest - Étlap/itallapVexicana - Vegan Garden Budapest - EgyébVexicana - Vegan Garden Budapest - Külső képVexicana - Vegan Garden Budapest - Külső kép

Vexicana - Vegan Garden további értékelései

2021.07.21
Szörnyű
Őszintén? Konkrétan a legrosszabb vegán étel volt, amit valaha ettem. A Hamburger teljesen íztelen volt, a sajtot láttam, haraptam, de mintha benne sem lett volna, a pogácsa is csak valami seízű trutymó volt, az a két falat szikkadt zöldség volt a legjobb része, amit dísznek beletettek. Ezek után...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Magistern Siófok
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval