Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csárda a föld alatt

Vidróczki Csárda BudapestVidróczki Csárda Budapest a térképen

2023. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. június 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Megy, mendegél az ember a Rottenbilleren, hát, ott van ám egy tábla a Garay tér sarkán, csárda erre! Az még viszonylag nem nagy meglepi, hogy Budapest közepére hogyan kerül egy csárda, de az meg annál nagyobb érdekesség, hogy "Hun-magyar ételkülönlegeségek" Hun, magyar? Húú, mi lehet az, nyereg alatt puhítás, vagy kumiszt kell inni a süvegemből, esetleg nyers ló? Na, nézzük... Csárda egy pincében, nem messze a saroktól, és semmiféle extravagáns ősi kaja nem mutatkozik, hacsak a nagyon magyar gyros tálat, vagy a még magyarabb "Gordon Blue"-t nem vesszük annak. Kicsit óvatoskodtam, mit kérjek, gondoltam, az erőleves tojással nem árthat, meg régen ettem rántott gombát, hátha itt... A kiszolgálás kedves. A hely családias, baráti sógorság-komaság van, egyik asztálnál egy kislány és anyukája, higiénikusan ki és be rohangászik a gyerek a konyhából meg a pult mögé, ez itt napi rutin. Megjött a levesem, de nem ám egy kis bögre, ahogy szokták! Egy jókora tál! De ez semmi ahhoz, hogy milyen finom volt! Alig győztem abbahagyni, bár folyamatosan egyezkedtem magammal, hogy be kéne fejezni, mindjárt jön a második,,,, de majdnem végigettem, fenékig! És dicsértem is! A gombafejek is jött, direkt krumplival kértem nem rizzsel, tartár jött hozzá, szépen volt tálalva és finom volt ez is! Nem kis aprók, nagy szaftos gombafejek! Aztán már csak egy almalevet kértem, és teljesen meg voltam elégedve! Olyan kis többcélú, evő-ivó hely ez, lehet, bizonyos alkalmakkor elkocsmásodik, de most csak egy átalagos magyaros étterem volt, átlagon felül finom ebéddel, mindezért átlagon felül olcsón. Szervízdíj is benne van, 10%, de ezzel együtt is csak 5750 forintot fizettem. Szerintem ez egy étterem viszonylatában jó eredmény.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (21)
Vidróczki Csárda Budapest - Étlap/itallapVidróczki Csárda Budapest - Étlap/itallapVidróczki Csárda Budapest - Étlap/itallapVidróczki Csárda Budapest - Étlap/itallapVidróczki Csárda Budapest - BelsőVidróczki Csárda Budapest - Étel/italVidróczki Csárda Budapest - Étel/italVidróczki Csárda Budapest - Étel/italVidróczki Csárda Budapest - BelsőVidróczki Csárda Budapest - BelsőVidróczki Csárda Budapest - EgyébVidróczki Csárda Budapest - EgyébVidróczki Csárda Budapest - EgyébVidróczki Csárda Budapest - EgyébVidróczki Csárda Budapest - EgyébVidróczki Csárda Budapest - Külső képVidróczki Csárda Budapest - EgyébVidróczki Csárda Budapest - EgyébVidróczki Csárda Budapest - EgyébVidróczki Csárda Budapest - Étlap/itallapVidróczki Csárda Budapest - Étlap/itallap

Vidróczki Csárda további értékelései

2022.03.09gyerekekkel
Kiváló
Finomak az ételek, kivalo kiszolgálás családias hangulat. Az italok jók és megfelelő hőmérsékletű, az árak korrektek az étel mennyisége kiváló és ízletes.
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
39.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
272.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval