Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az ebédmenü tesztelés folytatódik

Vietnam Gourmet BudapestVietnam Gourmet Budapest a térképen

Átlagos 2023. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Folytatva a Boráros tér vendéglátó egységeinek feltérképezését, ezúttal a Mester utcában található Viet Nam "Gourmet" étterem került sorra. Kezdem a név és a valóság közötti diszkrepanciával, a hely nem gourmet. A konyha teljesítménye az ázsiai, ezen belül kínai, vietnami, thai gyorséttermek, kifőzdék színvonalán teljesített.
Hétköznap ebédidőben 4 féle ebédmenüt kínálnak, a leves + főétel 2590 Ft (múlt héten még 2500 Ft volt, azóta a kréta kiírásban trükkösen a 0 alá egy kis kunkort kanyarítottak, így lett belőle 9-es).

Kis adag vietnami zöldséges tojásos tofuleves csészében érkezett elsőként, nem ettem még ilyet, de nem volt rossz, mondjuk túl jó sem. A főételek közül a pirított rizstésztát választottam marhahússal. Volt még pirított rizs, pad thai, illetve Pho leves is kérhető a menüben mint egyetlen főfogás. A hús választható, csirke vagy marha, vagy vegetáriánus, ami ugyanannyiba kerül. A tészta túlságosan olajos volt, ami elnyomta az egyébként jó állagú roppanós zöldségek frissességét és a tésztát túlfőzték, az adag elég kicsi, zóna mennyiség. Maga a hely igényesebb persze, mint a kifőzdék, normális étterem beltérrel rendelkezik, normális asztaloknál, székeknél lehet étkezni, van dekoráció, kulturált az összhatás.
Azonban mégis lélektelen volt számomra az egész. Sokszor nincs senki, aki fogadná a vendégeket. A pultnál várakoztak többen percekig, mire felbukkant a vietnámi hölgy a konyhából hátulról. Nyelvi problémák akadtak.

Van "rendes" hosszabb étlapjuk is, tipikus ázsiai ételekkel, 3000 Ft körüli főétel árakkal.
3 pont, se több, se kevesebb.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (17)
Vietnam Gourmet Budapest - Étlap/itallapVietnam Gourmet Budapest - BelsőVietnam Gourmet Budapest - BelsőVietnam Gourmet Budapest - EgyébVietnam Gourmet Budapest - BelsőVietnam Gourmet Budapest - Étlap/itallapVietnam Gourmet Budapest - Étel/italVietnam Gourmet Budapest - Étlap/itallapVietnam Gourmet Budapest - BelsőVietnam Gourmet Budapest - Étlap/itallapVietnam Gourmet Budapest - Étlap/itallapVietnam Gourmet Budapest - Étel/italVietnam Gourmet Budapest - Étel/italVietnam Gourmet Budapest - BelsőVietnam Gourmet Budapest - MosdóVietnam Gourmet Budapest - MosdóVietnam Gourmet Budapest - Külső kép

Vietnam Gourmet további értékelései

2024.03.27egyedül
A környéken több ázsiai jellegű büfé/kifőzde van. Itt a berendezés és tér: éttermi, de elvitelre is készítenek néhány perc alatt (azaz frissen), ami megvárható. Amikor először feléjük jártam (2019), az ebédmenü rendkívül kedvező ára tűnt fel és az, hogy VÉGRE NEM kínaibüfé-kínálat van. Ezért...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.262 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson
Wellness pihenés Zalakaroson
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval