Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vietnami bisztró az Andrássy úton

VIN.VIN City Étterem BudapestVIN.VIN City Étterem Budapest a térképen

2018. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2018. október 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Málna Bárba indultam, de végül inkább ide tértem be. A kis vietnami bisztró a közelmúltban nyitott az Andrássy úton. A Vin.Vin neve ismerősen csenghet, hiszen egy nagyobb vietnami éttermük régebben üzemel a 13. kerületben a Magyar Posta székháza mellett. Az angyalföldi bázishoz képest itt a dizájn más, friss, modern, fiatalos, nemzetközibb, inkább a turistákat megcélozva, míg a korábbi egy kicsit üzemi menzás, egyszerűbb hangulatú. Míg ott önkiszolgáló rendszerben kell rendelni, itt az asztaloknál történik a rendelésfelvétel, majd a kiszolgálás is. Szinte minden asztal foglalt (hétköznap ebédidő), vegyesen külföldi és magyar vendégek.
Az ételkínálat viszont megegyező, azaz tipikus vietnami klasszikusokat kínálnak. Elsősorban természetesen a pho leves, amelyet kis- és nagy adagban, rákkal, marhával vagy csirkével lehet kérni. Tekercsek, rákszirom, wok-os ételek, pirított rizstésztás egytálételek, tésztasaláták. Árban ezen a környéken korrektnek mondanám, a fő- és egytálételek ára is 2000 Ft alatti.
Kértem egy kis adag csirkés pho-t (990 Ft), valamint 2 tavaszi tekercset (580 Ft/2 db). A leves középszerű volt, nem karakteres, viszont kiadós. A tekercs volt a 2 közül a jobban sikerült fogás, bár egy kicsit olajos maradt, le kellett volna csepegtetni. Az ételek frissen készültek, jók az alapanyagok.
Kötelező szervizdíj nincs, bankkártyával lehet fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
VIN.VIN City Étterem Budapest - EgyébVIN.VIN City Étterem Budapest - Külső képVIN.VIN City Étterem Budapest - Étlap/itallapVIN.VIN City Étterem Budapest - Étlap/itallapVIN.VIN City Étterem Budapest - BelsőVIN.VIN City Étterem Budapest - BelsőVIN.VIN City Étterem Budapest - Étel/italVIN.VIN City Étterem Budapest - Étel/italVIN.VIN City Étterem Budapest - Étel/italVIN.VIN City Étterem Budapest - Étel/italVIN.VIN City Étterem Budapest - BelsőVIN.VIN City Étterem Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
80.850 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval