Kívül-belül modern saroképület, nyáron teraszuk üzemel. Érdekesség a rózsaszín karakteres megjelenése a beltéri dekorációban, pl. a La Marzocco kávégép, a pult előlapja és a pizzadobozok is rózsaszínűek. Kedves, fiatal lány dolgozik a pultban, egy kicsit bizonytalan volt a tevékenysége. Az étlap meghatározó eleme a pizzasor, de tartanak néhány egyéb ételt is. Az internetes honlapjukon elérhető étlap és a valóság nem egyezik, nem minden étel volt elérhető, amit ott láttam egy nappal korábban. Autentikus nápolyi pizzákat sütnek, amelyeknek humoros neveket adtak, pl. Margitka (3600 Ft), Ham Solo a sonkás (3800 Ft). Helyben ettem egy igazán kiváló zellerkrémlevest, ropogós fodros kellel, zöldalmával, mandulával, barna vajjal (1950 Ft). A két pizzát elvitelre kértem. Ügyesen összehangolták, hogy mikorra kell elkészülnie a pizzának. Vettem még egy adag pizzakenyeret olívával, zöldfűszerekkel (1200 Ft). A DIP Selection (990 Ft/3 féle) mártogatósak nekem annyira nem jöttek be, gorgonzola hab, chilis-paradicsomos, illetve szarvasgombás majonéz volt a 3 fajta, nekem csak a gorgonzola ízlett. Ezt a személyzet a tudomásul vételen kívül nem reagálta le. A kötelező szervizdíj +7,5%. Az elviteles dobozokért nem kellett fizetni. Van néhány magyaros ételük is, pl. rakott krumpli, vörösboros marhapofa (6350 Ft), de összességében rövid az étlap. Jól néztek ki a pultban lévő házias sütemények, pl. Nutellás sajttorta, baszk sajttorta, Nutellás-banános torta (1690 Ft). Fiamnak nagyon ízlett a pizza, a legjobbak között emlegette, amit mostanában evett. Ez nagy szó nála, mert amúgy pizza-mániákus. Esténként laza borbárként is működnek. Ahogy levettem, gyorsan a környékbeliek kedvelt törzshelye lett a Voilá. Összességében erős 4 pontra taksálom a helyet, ami simán lehetne 5 pontos is.