Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Garden of Eden reinkarnáció

Vokál Rock Bistro BudapestVokál Rock Bistro Budapest a térképen

Kiváló 2020. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. október 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már két alkalommal jártunk a Vokálban, és szerintem esélyes, hogy megyünk a jövőben is. Első alkalommal délután néztünk be, még egész jó idő volt, így a teraszon és a benti, azaz lenti részben is üldögéltünk. Részben szuterénben került kialakításra a bisztró, amely korábban kézműves burgerezőként működött. Napközben van 2 és 3 fogásos ebédmenü, amelyet a diákoknak jelentős kedvezménnyel kínálnak. Arról már lecsúsztunk, viszont a túrógombócot (990 Ft) kóstoltuk, ami igen meggyőző volt.
A dekor egyszerű, a hosszú bárpult legbelül van, a falakon magyar és külföldi dark és metal rockzenészek plakátjai láthatóak.
Nyúzó Imre séf jegyzi a helyet tulajdonosként is, akinek jártam már a korábbi helyein is (KGB, Delion), így volt már bizonyos elképzelésem és elvárásom, s itt sem okozott csalódást a konyha. Az ételek közül A rántott hús (3000 Ft) és a kézműves burgerek a legnépszerűbbek (1890-2690 Ft), de az olyan egyszerű étel, mint kacsazsír kacsahús darabkákkal és a savanyított gyöngyhagyma és paradicsom, pirított kovászos házi kenyérrel (1290 Ft) is nagyon jól passzol a hely hangulatához. Valójában a Vokál sötétedés után kel igazán életre, pláne, ha valamilyen zenés esemény helyszínéül is szolgál, mint legutóbbi látogatásunk alkalmával. A benti rész nem nagy, de szinteltolással ki tudtak alakítani egy fellépőhelyet szólózenészek vagy kisebb zenekarok akusztikus koncertjéhez. Külön érdekessége volt ennek az estének, hogy a tulajdonos-séf egykori zenekarát, a Garden of Eden dalait idézte meg erre az alkalomra összeállt zenész-barátaival.
8 féle csapolt sör közül lehet választani, a First Belgian Cherry, meggyes a leginkább nekem való ezek közül (1200 Ft/4 dl), a társaság többi tagja inkább a Kronenburg Blanc-t (1100 Ft/5 dl) és a Budweisert preferálta (990 Ft/5 dl). Vannak üvegesben is kézműves sörök, néhány fajta a First és a Horizont sörfőzdétől.
A mosdó szűk keresztmetszet hétvégén este, mert női és férfi WC is csak 1-1 db van. A terasz fedett, nem fűtött, de télen is "működik", nincs elbontva.
Laza, bulizós hely, hangos zúzós zenével, jó hangulattal.
Jelenleg a járványügyi korlátozások miatt este 11-kor be kell zárniuk, de előtte éjszakába nyúlóan, akár hajnalig is nyitva voltak, hangulattól és társaságtól függően.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (43)
Vokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - Étel/italVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - EgyébVokál Rock Bistro Budapest - Étlap/itallapVokál Rock Bistro Budapest - Étlap/itallapVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - Étel/italVokál Rock Bistro Budapest - Étel/italVokál Rock Bistro Budapest - Étel/italVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - Étlap/itallapVokál Rock Bistro Budapest - Étlap/itallapVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - Étel/italVokál Rock Bistro Budapest - Étel/italVokál Rock Bistro Budapest - Étel/italVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - BelsőVokál Rock Bistro Budapest - Külső kép

Vokál Rock Bistro további értékelései

2020.09.23barátokkal
Kiváló
A Vokál Rock bisztró egyedi hely, annyi biztos. Baráti körömben, mely nem véletlenül rockrajongókból áll. főként nagy lelkesedést váltott ki a debütálása, egészen addig amíg meg nem tudták, hogy a tulajdonos olyan pólóban feszített valami fotózáson, mely a helyi templom felégetésére buzdított....
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Kihagyhatatlan ajánlat Balatonvilágoson
Kihagyhatatlan ajánlat Balatonvilágoson
05.31-08.31.
Világos Hotel Balatonvilágos
50.830 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!