Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyél te is csillámpónit!

Waffle Dog BudapestWaffle Dog Budapest a térképen

Átlagos 2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. április 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy fiatalos trendi hely a tizenéveseknek a Klauzál téren, azon belül is főleg a tinilányokat hozhatja lázba, így a dörzsölt srácok randihelyszínként is bedobhatják, bár meghitt sarkokat és csendes magányt is nemigen érdemes remélni.
A berendezés úszik a színes cukiságokban, plasztik életérzés, képregények és mesefigurák világa. A Waffle dog-ra magyar szót nem sikerült kitalálni, de ahogy a név is mutatja, a waffel avagy gofri és a hot dog mutációjáról van itt szó. A kelt tésztát hosszúkás jégkrém formában sütik, beleszúrva egy pálcika, megtöltve gyümölccsel, pudinggal, Nutellával és megszórva valami hasonlatosan édes és színes dologgal. Ha már lúd, legyen kövér alapon a talán legbrutálisabb verziót, a Csillámpónit választottam (990 Ft), amely vaníliaöntettel van nyakon öntve és színes pillecukrokkal megszórva. Az ülőhelyek száma minimális (2 db 2 személyes asztal, valamint 2 db bárasztal), mivel ezek mind foglaltak voltak, ezért elvitelre lehetett csak kérni. Később elvileg lesz egy galériaszint is további asztalokkal, de ezt még nem sikerült kialakítani.
Nincs mosdó sem.
A pultban ketten dolgoznak, egy fiatalember és egy lány, de meglehetősen lassan, vontatottan, sokat kellett várni, pedig egy 5 fős lánycsapat még utánam érkezett be.
Az elvitel egyáltalán nincs kitalálva, ugyanis evőeszköz nélkül ezt nem lehet megenni. Ha a pálcikával felemeli az ember, akkor a máz lefolyik, lepereg róla, plusz még tiszta ragacs is lesz az ember arca.
Azért a Klauzál téri parkban hősiesen megküzdöttem vele, de bekészültem egy csomag papírzsepivel és nedves törlőkendővel.
Összességében felemás érzések. Kitaláltak valami ütőset, de a megvalósítást nem sikerült hozzárakni megfelelően.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (14)
Waffle Dog Budapest - Külső képWaffle Dog Budapest - Étlap/itallapWaffle Dog Budapest - BelsőWaffle Dog Budapest - BelsőWaffle Dog Budapest - Étlap/itallapWaffle Dog Budapest - Étlap/itallapWaffle Dog Budapest - Étlap/itallapWaffle Dog Budapest - Étlap/itallapWaffle Dog Budapest - BelsőWaffle Dog Budapest - BelsőWaffle Dog Budapest - BelsőWaffle Dog Budapest - Étel/italWaffle Dog Budapest - Étel/italWaffle Dog Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!