Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Édes waffelek duplázva

Waffle & Love BudapestWaffle & Love Budapest a térképen

2019. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. november 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gofrizó avagy waffelező a Ráday utca elején. Két alkalommal jártam már itt, tavaly júniusban BB. kuponnal, majd idén ősszel ismét, csak úgy.
1790 Ft-ért egy saját ízlés szerint díszített buborék gofrit lehetett választani tetszés szerinti kávéval. A hely vidám, fiatalos, modern, kb. 20-25 férőhelyes. A gofrikat és az italokat a pultnál kell megrendelni, elkészülés után kihozzák az asztalhoz. A pultnál 2 fiatal hölgy dolgozott. A tésztákra lehet kérni öntetet (csoki, vanília, gyümölcs, lekvár), csokis szórást, gyümölcsöt, mogyoróvajat, sőt, 5 féle sós gofrit is kínálnak, sajttal, sonkával vagy lazaccal.
Az én választásom a buborékos gofri alapra csokiöntet, málna, Smarties és Raffaello golyó volt, hozzá egy latte. Frissen készült, a tészta állaga és íze is jó, a feltétek édesek, de finomak. Igazi kalóriabomba, egyik desszert sem tartozik éppen a kímélő vagy diétás kategóriába.

Kb. másfél év alatt volt némi árváltozás (tételenként 30-50 Ft), de sok alapanyag, feltét, díszítés ára ugyanannyi maradt.
A mostani választásom sima gofri alapon étcsoki, banán és Raffaello (1250 Ft, az ár a választott tésztából és a díszítésekből, feltétekből tételesen adódik össze). Kerek, elég nagyméretű, de inkább vékonyabb a tészta, jól átsült, de könnyű. A feltétekkel nem spóroltak most sem, a tálalás tetszetős. Rendes fém evőeszközt adtak, porcelán tányéron tálaltak, nem igénytelen műanyagokkal dolgoznak.

Ha valaki nem szeretne "kreatívkodni", vannak előre összeállított kombinációk is a Top5 táblán, 950-1450 Ft közötti áron.

A gyenge pont a mosdó, koedukált, nagyon pici, szűkös, és kellemetlen, dohos, áporodott szagú. Ez eléggé lelombozó, mert a vendégtértől nagyon erősen elüt. (ezért a tisztaságra nem tudok 3-nál többet adni)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (21)
Waffle & Love Budapest - Külső képWaffle & Love Budapest - Külső képWaffle & Love Budapest - BelsőWaffle & Love Budapest - BelsőWaffle & Love Budapest - BelsőWaffle & Love Budapest - Étlap/itallapWaffle & Love Budapest - Étlap/itallapWaffle & Love Budapest - Étel/italWaffle & Love Budapest - Étel/italWaffle & Love Budapest - Külső képWaffle & Love Budapest - Külső képWaffle & Love Budapest - BelsőWaffle & Love Budapest - Étlap/itallapWaffle & Love Budapest - BelsőWaffle & Love Budapest - BelsőWaffle & Love Budapest - Étel/italWaffle & Love Budapest - Étel/italWaffle & Love Budapest - Étel/italWaffle & Love Budapest - MosdóWaffle & Love Budapest - BelsőWaffle & Love Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.10.23-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Világos Hotel Balatonvilágos - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
05.31-09.08.
Világos Hotel Balatonvilágos
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval