2025. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2025. november 23.Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyerekeim egy ideje teljesen rákattantak a bubble tea italokra, azaz a buborékos, gyümölcsös, tejes, teás italkombinációkra, ami Ázsia után a magyar fiatalok körében is nagyon népszerű. Bár eddig inkább a Bubu hálózatot preferáltuk, de korábbi online rendelés pozitív tapasztalatai alapján a Wang Cha is befutott a kedvelt márkák közé. A korábbi Bajcsy - Andrássy út sarkon lévő egységük mellett a közelmúltban a Jászai Mari térnél nyitottak egy második teázót, így most már igazán közel kerültek ők is a lakóhelyünkhöz, gyalogosan csak pár perces séta. A Wang Cha tajvani teázó, ahol a két fiatal ázsiai kiszolgáló hölgyike keveri az italokat. Kicsit beszélnek magyarul, de inkább vegyesen magyarul-angolul sikerült a rendelést leadni. Nem volt lehetőség egyedi kívánságokat megbeszélni, a nyelvi korlátok miatt. A lányok gépiesen végezték a dolgukat, még akkor sem lettek kedvesebbek, amikor egy 5 fős ázsiai tinikből álló vidám csapat érkezett be. A rendelést az itallapon szereplő számkóddal lehet egyértelműen leadni. Az italok M és L méretben készülnek, mivel csak 200 Ft az eltérés, egyértelműen a nagy, azaz Large méret éri meg jobban. Bár az egyik italba kértem extra adag tápióka gyöngyöt (+400 Ft), kb. ugyanannyit kaptam, mint az alapadag. A két sláger barnacukros Brown Sugar Bubble Milk tea (2200 Ft) egyikét fekete teával, a másikat jázminos zöld teával kértem, a gyümölcsösek közül epreset (2100 Ft/M méret) kértem eper és őszibarack zselével és gyöngyökkel, valamint a kék színű áfonyás Blue Chai licsi gyöngyökkel és kókusz zselével (2300 Ft). Lehet helyben is teázgatni, de én elvitelre kértem. A külcsín adottság, lefóliázott műanyag poharak vastag szívószállal. Nekem ez 3 pont, de ajánlottra teszem. Az italok kellemesek, hogy mennyi bennünk a gyümölcs és a természetes összetevő, abba inkább nem mennék bele. 4 ital majdnem 10ezer Ft. Ilyen ez, ha sok gyereked van.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()