Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Naplementenézős hely a Népszigeten

Wasser Bar & Grill BudapestWasser Bar & Grill Budapest a térképen

Átlagos 2023. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. október 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Népsziget egyik népszerű, Duna-parti szabadtéri vendéglátó egysége a Wasser, azaz németül "Víz", nyilván utalva a víz közelségére, helyileg az Újpesti Északi vasúti híd lábánál. A bútorozásra nem kellett sokat költeniük, hiszen a kikopott füves részen szétszórtan helyezkednek ez az asztalok, székek, mintha egy hatalmas kerti partira gyűltek volna össze az emberek, főleg fiatalok, bár voltak középkorú, babyboom/hippy nemzedékbeli arcok is. Az asztalok felett árnyékot adó sátortetőket feszítettek ki, de az eső ellen ezek nem védenek, szóval csak száraz és nem túl hideg időben működik a bár. Mivel a talaj egyenetlen, ezért kényelmes cipőben érdemes ide jönni, a magassarkú felejtős. A vízparton néhány kempingágy is sorakozik, ha valaki a legkényelmesebb, pihenős helyekre vágyik, illetve ez a tuti hely a naplemente nézésre.
8 féle csapolt sört kínáltak, Tuborg, Carlsberg, Budweiser, Horizont IPA, Kronenburg, Grimbergen, Csíki gyömbér-chili, Brooklyn IPA. Érdekesség, hogy a pohár és a korsó mellett 1 literes kancsóban is kérhetjük a sört, nyilván nagyobb társaságok számára. Rendelés és fizetés a pultnál, nincs asztal szerviz. Az ételeket egy másik ablaknál lehet átvenni az elkészültét követően. A legolcsóbb korsó sör, a Tuborg 990 Ft, itt a korsó az csak 4 decit jelent. A ház borának decije 650 Ft (Irsai Olivér, Rozé - nem tudni, melyik pincészettől). 4 cl Jagermeister 1350 Ft.
A Wasser környezettudatos hely, re-poharat, papírtálcát és fenyőfa evőeszközöket használnak, az eldobható műanyagot kerülik.
Ételek terén nemzetközi street food a kínálat, többféle hamburger (3390-3890 Ft), hekk 3000 Ft-ért kenyérrel, + köretek bőven 1000 Ft felett, de egy adag ketchup is 390 Ft, ami eléggé lehúzásszagú. A gluténmentes almás pite egy vicc volt 990 Ft-ért, lásd fotó, ráadásul kemény, száraz több napos valami volt bolti habspray-vel.
A blokkon hatalmas betűkkel szerepel, hogy TIPPING IS SEXY!! szmájli.... bizony, de azért a konyhában a főzéstudás sem árt. Értékelésemnél az italokra 4 pontot, az ételekre így 2 pontot adtam, átlagra kijött a 3 pont, összességében nem rossz hely, de én nem itt ennék és költségtakarékossági szempontok mentén az italokra is csak módjával költenék.
Mobilvécé van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (16)
Wasser Bar & Grill Budapest - Külső képWasser Bar & Grill Budapest - Külső képWasser Bar & Grill Budapest - Külső képWasser Bar & Grill Budapest - Külső képWasser Bar & Grill Budapest - EgyébWasser Bar & Grill Budapest - Étlap/itallapWasser Bar & Grill Budapest - Étlap/itallapWasser Bar & Grill Budapest - BelsőWasser Bar & Grill Budapest - BelsőWasser Bar & Grill Budapest - BelsőWasser Bar & Grill Budapest - BelsőWasser Bar & Grill Budapest - EgyébWasser Bar & Grill Budapest - Étel/italWasser Bar & Grill Budapest - Külső képWasser Bar & Grill Budapest - Külső képWasser Bar & Grill Budapest - Belső

Wasser Bar & Grill további értékelései

2023.09.23barátokkal
A Népszigeten több büfé is található, meglepő módon kellemes szombat este mindegyikben volt szabad asztal. Az ételkínálat alapján választottuk a Wassert és nem bántuk meg. A szokásos hekk, sült kolbász és egyéb strandétel mellett például lecsót is kínáltak. Az üdítő, sör és bor választék is...
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.22-ig
Hotel Rudolf Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!