Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kedvenc sörözőm lett...

Wunder Sörművek BudapestWunder Sörművek Budapest a térképen

Kiváló 2016. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. január 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Wunder sörművekről egy esztendeje egy látogatás alapján írtam egy mérsékelten pozitív értékelést. Időközben a hely szinte törzshelyemmé vált, legalábbis nem tudok még egyet mondani, ahol egy esztendő leforgása alatt hatszor megfordultam volna, tekintve, hogy mindig az újat keresem. De ez a hely annyira jó, hogy ide visszatértem február elején, március elején, április elején, május közepén és december elején. Ez, ami biztos. S hadd tegyük hozzá, hogy volt két eset, amikor szintén célba vettük a Wunder sörműveket, de nem találtuk nyitva.
Úgyhogy megérdemli a hely, hogy egy év elteltével ismét értékelést írjak róla a felgyűlt tapasztalatok alapján.
Itt minden együtt van, hogy az ember törzsvendéggé váljon. A beltér hangulatos, nyers tégla és söripari krétarajzok adják a boltíves pincehelység alaphangulatát, amit jól kiegészít az igényes zenei aláfestés. (Ellentétben más jónevű helyekkel, ahol általában trendinek mondott non-zene szól. Itt többnyire underground-progresszív rock vagy metal szólt, amikor ott jártunk, nem minden jóbarátom és családtagom díjazta ezt, de én igen.)
A kiszolgálás kedves, kommunikatív, több ízben is – konkrétan háromszor beengedtek zárás után.
A sörválaszték igen komoly, van 16 sörcsapjuk, melyeken zömmel magyar kézműves különlegességeket csapolnak, de vannak német és angol söreik is. A palackos választék is számottevő. Mindezek mellett tartanak prémium töményeket is, elsősorban különleges whiskey-ket.
Impozáns az egyenletes színvonal kínálatban, kiszolgálásban és zenében, s az is, hogy mennyire rajta tartják az ujjukat a sörvilág pulzusán.
Általában az India Pale Ale stílusú söröket rendeltem, egyik sem okozott csalódást, legyen szó a Gólem Enigmájáról vagy az „Én vagyok az APA-d” nevű kompozícióról. (Az APA rövidítés az American Pale Ale stílusú, citrusos-florális, gazdag aromavilágú, amerikai komlóval – pl. citra, mosaic, amarillo stb. – készült söröket fedi.)
Ez az a hely, ahová még sokszor be fogok térni az idei esztendőben is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (16)
Wunder Sörművek Budapest - BelsőWunder Sörművek Budapest - BelsőWunder Sörművek Budapest - Étel/italWunder Sörművek Budapest - Étel/italWunder Sörművek Budapest - BelsőWunder Sörművek Budapest - BelsőWunder Sörművek Budapest - BelsőWunder Sörművek Budapest - BelsőWunder Sörművek Budapest - BelsőWunder Sörművek Budapest - BelsőWunder Sörművek Budapest - BelsőWunder Sörművek Budapest - Étlap/itallapWunder Sörművek Budapest - Étlap/itallapWunder Sörművek Budapest - Étlap/itallapWunder Sörművek Budapest - Külső képWunder Sörművek Budapest - Külső kép

Wunder Sörművek további értékelései

2016.01.18barátokkal
Kiváló
A Wunder-bar jópofa szójáték (ha kell bárkinek segítség megfejtéséhez, van egy tippem, a német-magyar szótár), értékeltük. Maga a hely is igen jó, kisüzemi söröket kínálnak barátságos környezetben. A tavaly blogot is indítottak, egyelőre nincs túl sok olvasnivaló rajta, de ami van, az jó. (A...
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Panoráma Balatongyörök - Balatoni nyár
Balatoni nyár
07.12-08.20.
Hotel Panoráma Balatongyörök
159.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval