Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A megbízható középszer

Yong Xing Kínai Gyorsbüfé BudapestYong Xing Kínai Gyorsbüfé Budapest a térképen

2018. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. április 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy közeli, svédasztalos étteremből fordultunk ki étkezés nélkül, mert nem nyerte meg a bizalmunkat. Gyors megoldásként tértünk be ebbe a gyorsétterembe.

A kis étkezde két helyiségből áll, az egyikben van a kiszolgálás, a másikban az asztalok. Ez jó megoldás, a sorban állók, nézelődők nem zavarják a már étkező vendégeket. Egyébként pont olyan, mint a legtöbb kínai büfé, amilyennel tele van a város. Egyszerű, megbízható. Nekem úgy rémlik, kezdetben több alapanyaggal és fűszerrel dolgoztak. Azóta kitapasztalták a magyar ízlést, és ugyanazt a kaptafát használják, ugyanazokat az ételeket főzik mindnyájan. Máskor nem szoktam emiatt lelkendezni, sőt, nem bánnék kicsivel több eredeti ízt. Néha módomban áll olyan helyen enni, ahová sok kínai jár, hát ég és föld a két ízvilág.

Már nagyon éhesek voltunk, nem bántuk a szűk kínálatot, kiválasztottunk két jól ismert ételt. A párom Nyolckincs mártást rizzsel, ami ugyebár nem mártás, hanem egy mártásos, sűrű húsétel, én pedig Gong Bao csirkét sült rizstésztával. Szerencsére előttünk kért valaki kis adag ételt, és láttuk, hogy alaposan megpakolják a tányért. Mi is kis adagot kértünk, és jól laktunk vele. Friss volt, ízletes és olcsó.

Ezt az értékelést kvázi engesztelésül írom, mert bizony nem nagyon vesszük "étterem számba" ezeket a kis kifőzdéket. Beszaladunk, néha helyben eszünk, gyakrabban dobozba kérjük az ételt, aztán szaladunk tovább. Pedig sokkal szegényebb lenne nélkülük a város.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (3)
Yong Xing Kínai Gyorsbüfé Budapest - Külső képYong Xing Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étel/italYong Xing Kínai Gyorsbüfé Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
62.082 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval