Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szerb grill étterem

Yu-Grill (Haris köz) BudapestYu-Grill (Haris köz) Budapest a térképen

2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mikor láttam az új éttermet a Haris közben, azt hittem, a Ráday utcai, csöppnyi pincehelyiségből költöztek tágasabb helyre. Aztán a kedves pincértől megtudtam, hogy a régi hely is megvan.
A Haris közben ugyanaz a cég, ugyanazok az ízek és illatok, és még a kiszolgálás is barátságos.
Kétszemélyes grilltálat vacsorázunk, a húsok egy üvegfal mögött, a szemünk előtt sülnek. S ami a lényeg: az orrunk előtt. :) Imádom a faszénen sülő hús illatát! A szokásos „jugó” összeállítás: Csevapcsicsa, Pljeskavica, grill kolbászkák, Ustipaknak nevezett húsgombócok. Nekem újdonság a grillezett császárszalonna, finom, füstös, talán a legzamatosabb falat a tálon. Csirkerazsnics a könnyebb ételek kedvelőinek. Öt darab husi a nyárson, nagyon finom. Mindig mosolygunk, mikor egy kétszemélyes tálon páratlan számú valamelyik összetevő. Ez valami barátság-próba, vagy mi? Nem veszünk össze. Én eszem hármat, és kész!
Köretként sültkrumpli gerezdeket, fehér és vörös káposztát, vörös és lila hagymát kapunk, valamint két cipócskát. Jó lett volna valami szaftosabb kísérő is, legalább egy kis ajvar, joghurtos mártogató, vagy valami, amivel a tömör húsfalatokat egy kicsit lazítani lehet.
Sajnáltuk, hogy a kétszintes, szép étterem szinte üres. Így, vendégek nélkül kicsit hideg-rideg, "steril" a fényes terem. Kívánom, hogy hamar fedezze fel a balkáni ízeket kedvelő közönség, terjedjen el az új étterem híre. Teljen meg élettel és vidám balkáni hangulattal!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Yu-Grill (Haris köz) Budapest - Külső képYu-Grill (Haris köz) Budapest - BelsőYu-Grill (Haris köz) Budapest - Étel/italYu-Grill (Haris köz) Budapest - Étel/italYu-Grill (Haris köz) Budapest - Étel/ital

Yu-Grill (Haris köz) további értékelései

2016.04.18a párjával
Kiváló
Néhány hete nyílt meg a Haris közben ez az új szerb grill étterem, utcai kóstolóval hívták fel a figyelmet magukra két hete. Miután szeretjük a hasonló jellegű balkáni konyhát, el is mentünk kipróbálni. Az új helyekhez hasonlóan a személyzet itt is nagyon kedves, udvarias volt,a berendezésen...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval