Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szíriai gírosz

Zakora Gyros Syrian Restaurant BudapestZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest a térképen

2019. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A munkahelyemhez ez a kis gyros büfé esik a legközelebb, ami még ráadásul jó is. Itt a török-arab típusú készül, azaz ez igazából nem gyros, hanem kebab, csak már a magyar köztudatba így ment át. A tulajdonos, egyszemélyes mindenes egy középkorú szíriai úr, erős akcentussal, de jól beszél magyarul. A kollégáim ajánlották a helyet, ők már évek óta ide járnak. Lehet helyben is enni, de elég szűkösek a lehetőségek, terasz nincs, a benti asztalnál a tulaj barátai ültek, beszélgettek, de azonnal kérdezték, hogy helyben akarunk-e enni, mert akkor átadják nekünk a helyet. Mivel idő szűkében voltunk, elvitelre kértük az ételt. A hús csirkéből készül, 1 db nyárs van. A nagy adag gyros tál 1300 Ft-ba kerül, a kicsi 1100 Ft. A nagy adag 2 napra bőségesen elegendő volt a számomra. Pluszban, de ajándékba kaptam egy igen finom csicseriborsó salátát is mellé (600 Ft) kóstolóba.
A csomagolás nem tökéletes, annyira nagy volt az adag, hogy a hungarocell dobozból kifolyt a szatyorba. Mondani sem kell, nem környezettudatos a hely, minden csomagolás, evőeszköz műanyag.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
Zakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Étel/italZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - BelsőZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - BelsőZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Külső képZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Külső képZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - BelsőZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Étel/italZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Étel/italZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Étel/italZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Étel/italZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Külső képZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Étel/italZakora Gyros Syrian Restaurant Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
107.820 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval