Igényes kávézó és delikátesz a XVIII. kerületben az Üllői úton. A beltér polcain számos prémium étel és ital sorakozott, DÉR Juice gyümölcslevek (845 Ft), Békanő italok, többféle Hester's Life granola, lekvárok, szószok, kekszek, Mayer szörpök, kávé, tea, csokoládé, de borok és pezsgők is akadtak.
A pultban szalámi, sonka, húsáru, sajtok. Néhány nem igazán izgalmas péksütemény, köztük muffinok (650/695 Ft), croissant (655 Ft). A mai kávé a táblán olvasható, nyilván megkósoltam. Az etiópiai Chelelektu kávéból készült cappuccino korrekt volt. Casino Mocca eszpresszókávé? Ebben nem vagyok biztos. Az egyik ablaknál üldögélve a belső udvar teraszát néztem, milyen klassz lehet ott üldögélni, nem bent, hanem kint, de most erre nem igazán alkalmas az időjárás. A jóféle tartalmas szendvicseket helyben készítik: szalámi, sajt, saláta, koktélparadicsom, kaliforniai paprika is került a ropogós kovászos zsemlébe. Amilyen jó kis hely ez, ahhoz képest a kiszolgálás neutrális volt, talán már fáradtak voltak a hölgyek.