Zamatic Deli & Caffé Budapest

14 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló
Tisza Hotel Szeged - Senior ajánlat-nyugdíjas ajánlat 60 év felett
Tisza Hotel Szeged
54.240 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Thermal Hotel Balance Lenti - Balance napok, fürdőbelépővel
Thermal Hotel Balance Lenti

Zamatic Deli & Caffé Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4152 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 116090 feltöltött kép
2026. február 8.egyedül járt itt
Igényes kávézó és delikátesz a XVIII. kerületben az Üllői úton. A beltér polcain számos prémium étel és ital sorakozott, DÉR Juice gyümölcslevek (845 Ft), Békanő italok, többféle Hester's Life granola, lekvárok, szószok, kekszek, Mayer szörpök, kávé, tea, csokoládé, de borok és pezsgők is akadtak.
Zamatic Deli & Caffé Budapest - BelsőZamatic Deli & Caffé Budapest - EgyébZamatic Deli & Caffé Budapest - Étel/italZamatic Deli & Caffé Budapest - Étel/italZamatic Deli & Caffé Budapest - BelsőZamatic Deli & Caffé Budapest - Étel/italZamatic Deli & Caffé Budapest - Étel/italZamatic Deli & Caffé Budapest - Étel/italZamatic Deli & Caffé Budapest - Étel/italZamatic Deli & Caffé Budapest - Étel/italZamatic Deli & Caffé Budapest - BelsőZamatic Deli & Caffé Budapest - Étel/italZamatic Deli & Caffé Budapest - Külső képZamatic Deli & Caffé Budapest - Külső kép
Még több kép (11 db) >>