Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagos-korrekt kocsma

Zanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) BudapestZanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest a térképen

Átlagos 2016. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. július 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem vagyok nagy híve a plázás helyeknek, de elismerem, hogy kivételek akadnak. Nem akarom leplázázni a Hegyvidék üzletközpontot, de azért az is csak egy plaza-zsánerű üzletközpont benne egy Michelin csillagos étteremmel.
Szóval igyekeztem elfogulatlanul közeledni a Zanzibárhoz, mely a West End City Center földszintjén működik, s alapvetően egy hangulatos hely, átlagos italfelhozatallal és tűrhető kiszolgálással. Elég széles a koktéllapjuk, kínálnak “kávékülönlegességeket” is.
Valami olcsóbb kimért bort ittam, ha jól emlékszem a Varga pincétől Irsai Olivért. Fent a galérián ültem le s elmélkedtem egy kicsit arról, hogy előnyei is vannak a magányos teszt-turnéknak: annyit marad az ember egy helyen, amennyit kar. Itt keveset. Rövid jegyzeteim papírra vetése után felhörpintettem az italomat, majd odébbálltam. Ez is megvolt. Nem kizárt, hogy ha netán épp ebben a plázában beszélek meg találkát valakivel akkor ezt az aránylag olcsó kocsmát adom meg helyszínképpen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
Zanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest - Étlap/itallapZanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest - Étlap/itallapZanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest - BelsőZanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest - BelsőZanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest - EgyébZanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest - Étlap/itallapZanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest - Étlap/itallapZanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest - Étlap/itallapZanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) Budapest - Étlap/itallap

Zanzibár Koktélbár (WestEnd City Center) további értékelései

2016.03.20barátokkal
Gyenge
A Westend aluljáró szintjén, a vendéglátóhelyes részleg közepén álló egyedi, afrikai hangulatot idéző koktélbár. A többi, egyen-doboz-pult stílusú helyhez képest ez egészen egyedi, afrikai faragásokkal díszített rönkfás Afrika-kunyhóra emlékeztető 2 szintes építmény, a felső szinten az oldalt...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
09.01-12.20.
Hotel Kapitány Sümeg
107.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenus pihenés hétköznapokon
Belenus pihenés hétköznapokon
2025.02.28-ig
Hotel Belenus Zalakaros
113.730 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval