Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Begördült a Zing a Nyugati térre

Zing Burger - Nyugati BudapestZing Burger - Nyugati Budapest a térképen

2019. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. június 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A ZING Burger 2013-ban a hazai street food egyik első fecskéjeként egy truck-ban, azaz mozgóautóban indult el, több fesztiválon tűntek fel, és hamar nagy népszerűségre tettek szert kézműves burgereikkel, elsősorban az ifjabb korosztály berkeiben. Forgalmas, bulira (is) éhes fiatalok és turisták körében népszerű helyszíneken nyitották meg éttermeiket, továbbá 2 plázában is, egyelőre a fővárosra koncentrálnak, jelenleg összesen 8 éttermük van. A Nyugati téren lévő egységük az újabb nyitások közé tartozik, korábban volt már itt mozi, bankfiók, legutóbb egy másik hazai burgerező, közben az épület homlokzatát is renoválták, szóval sok minden történt itt az elmúlt évek során. Minden esetre kifejezetten jó, frekventált helyszínnek tűnik.
Rendelésfelvétel és fizetés a pultnál történik, sajnos ottjártamkor meglehetősen vontatottan, mivel az ebédidő miatti tumultus és a növekvő sor ellenére is csak egy fiatalember vette fel a rendelést és kasszázott, közben mellette ketten az ételeket készítették. A sor elején álló 2 fiatal lány döntésképtelen volt, a pultos srác sem könnyítette meg a dolgukat némi segítséggel, de nem baj, végül is ráérünk... ja, nem... Burgerek közül 7 féléből választhatunk, amelyek frappáns angol neveket kaptak (1090-1950 Ft), a szendvicsek mellé belga sült krumplit, édesburgonyát, coleslaw salátát, hagymakarikát kérhetünk pluszban, vagy extraként angus marhahúst vagy akár még egy szelet húst. Van továbbá 5 féle grill szendvicsük, valamint a snack-ek között 2 fajta csirkeszárny, jalapeno poppers, illetve csirkecsíkok kalácsmorzsában (990 Ft), én ez utóbbit választottam. Valójában egy nagy szeletként sütik meg a bundázott húst, majd utána csíkokra vágják, elegendő adag, de azért kértem mellé egy adag sült krumplit (380 Ft) és egy coleslaw-t (390 Ft - menüben kedvezőbb az ár, mintha magában kéri az ember).
Próbálnak környezettudatosak lenni, pl. részben papírtálcát és újrahasznosított papírból készült kéztörlőt és szalvétát használnak, de a szószokat és a salátát fedeles, eldobható műanyag dobozokban adták. A szószok saját készítésűek és fűszerezésűek, és lime-os majonézt kértem, finom, de nem igazán karakteres és nagyon kicsi az adag (170 Ft). A berendezés egyszerű, modern, funkcionális, némi indusztriális beütéssel (neonfények, plafonon futó csövek). Az italkínálatuk átlag feletti, a szokásos dobozos és palackos szénsavasok mellett prémium kategóriás italok, valamint ízesített házi limonádék is vannak, amelyek ráadásul elvihetőek, mert palackozottak (550 Ft/ 5 dl), ezek közül a mentás-citromosat választottam. Mivel az ételeket frissen sütik, kb. 10-12 percet kellett várni. Az elkészült ételt kihozták az asztalhoz.
Wifi van az étteremben, bankkártyával lehet fizetni, és ami most a nyári forróságban kiemelt szempont, légkondicionált, bár ennek erőssége változó az éttermen belül, a fal menti bárszékeknél a legerősebb. Az emeleti galérián további asztalok vannak, a pinceszinten a mellékhelyiség található.
Jó minőségű, frissen készült, fiatalos fogások, megfelelő adag, korrekt ár-érték arány, de nem az a gasztronómiai élmény, amiről hetekig lehetne mesélni.

Itallal együtt 2310 Ft. Kötelező szervizdíj nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (18)
Zing Burger - Nyugati Budapest - BelsőZing Burger - Nyugati Budapest - BelsőZing Burger - Nyugati Budapest - Étel/italZing Burger - Nyugati Budapest - Étel/italZing Burger - Nyugati Budapest - Étel/italZing Burger - Nyugati Budapest - Étel/italZing Burger - Nyugati Budapest - BelsőZing Burger - Nyugati Budapest - BelsőZing Burger - Nyugati Budapest - BelsőZing Burger - Nyugati Budapest - Étlap/itallapZing Burger - Nyugati Budapest - Étlap/itallapZing Burger - Nyugati Budapest - Étlap/itallapZing Burger - Nyugati Budapest - BelsőZing Burger - Nyugati Budapest - BelsőZing Burger - Nyugati Budapest - BelsőZing Burger - Nyugati Budapest - Étlap/itallapZing Burger - Nyugati Budapest - Étlap/itallapZing Burger - Nyugati Budapest - Külső kép

Zing Burger - Nyugati további értékelései

2023.03.21egyedül
Kiváló
Nagyon kedves kiszolgálás, segítőkészek az eladók és nagyon precízek. Érezhető, hogy össze van szokva a csapat. Kellemes hangulatú, tiszta hely.
Népszerű szállások a környéken
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.26-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2024.12.24-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!