2025. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. december 27.Ajánlom a helyet másoknak is!
Szimpatikus, barátságos pub a Nagykörúton, a József körúti szakaszon, a Corvin-negyed közelében. Nekem a söröző neve nagyon tetszik, s a benti részben tapasztaltak is megerősítették ezt a pozitív előérzetet. A csapon 7 féle sör van: Dreher Gold (990 Ft/5 dl korsó), hidegkomlós, ANTL, Amber IPA, Pilsner Urquell, Floris Kriek meggyes, ANTL Hometown Lager. Ételek terén egyszerűbb sorkorcsolyák, zsíros kenyér lila hagymával (590 Ft), hot dog, kolb dog, sült kolbász, lepények. 16-19 óra között kedvezményes Happy Hour-t tartanak. A rövidital kínálat szintén fősodratú, itt nem a ritkaságokkal appellálnak. Panyolai pálinkák 1890-2290 Ft közötti árfekvésben. Egy rozé kisfröccsöt ittam (1150 Ft), az egri Daróczi Birtok DarVin Zsuzsófi Kékfrankos-Merlot borból (590 Ft/dl). Hát ez nem volt egy csúcstalálat, de ettől még nem akarnám leminősíteni a helyet. A kötelező szervizdíj +10%. Vicces volt, hogy a fröccsöt nem borospohárba, hanem a Floris brandes meggyes sörös pohárba tették. A zsíros kenyér és a hot dog is korrekt adag, frissen készítették, nem ott kornyadozott a pultban órákon át. A berendezés igazán tetszetős, kicsit romkocsmás-retró jellegű, van csocsó, könyvespolc, fotelek, szóval ilyen bekuckózós részek is lettek benne kialakítva. Inkább fiatalok látogatják, de idősebbeknek sem tilos. Megadom az 5 pontot az össz-élményre, jó volt itt lenni.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()