Kihagyhatatlan 2025. augusztus 9.gyerekekkel járt itt
A Campona legós játszóháza mellett van ez a játszóház, hát ide is bementünk. Egy óra 3. 000 Ft + utána percdíj, azonban a napi jegy 4. 000 Ft + a gyerek jegyén felül még 1. 600 Ft a kísérőnek ( máshol a kísérő belépése olcsóbb, sőt, van ahol ingyenes). Utólag tudtuk meg, hogy a napijeggyel ki is lehet menni pl.
enni, ezt ki is használtuk és étkezés után még visszajöttünk. Kisiskolás gyerekekkel voltunk, nekik nagyon tetszett. Nyári szünetben voltunk egy kánikulai hétköznapon, nem voltak sokan. Kulturált, tágas játszóház. Lehet bent üdítőt, vizet, némi rágcsát, kávét venni.