Érdekes
 2025. októberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2025. október 31.
2025. októberben, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2025. október 31.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kis kiállítóhely a Kálvin tér közelében. Többször elsétáltam már itt a Kecskeméti utca - Magyar utca környéken, de általában zárva találtam a helyet. Egyébként a nyitvatartás nem igazán vendégbarát, nem tudtam belőni, hogy vajon ki lehet a célközönségük? A héten belül 4 napon tartanak nyitva, ebből kedd-szerda-csütörtök 11-17 óra között, illetve pénteken 14-18 óra között. Ebből logikusan következett, hogy számomra az egyetlen szóba jöhető nap, amikor esélyes nyitva találnom őket, az a péntek. Hát így kezdődött. Mire összejött az a bizonyos péntek, addigra viszont már nem az a kiállítás volt "napirenden", ami legutóbb kívülről nézve felkeltette az érdeklődésemet. Sebaj. A 3 szintes kiállítótér két különböző kiállításnak adott helyet, egyébként elég gyakran, talán 3 hetente cserélődik a program. Az utcaszinten található a kávézó, mögötte viszonylag korlátozott tér áll rendelkezésre a képeknek, van egy alacsony belmagasságú galériaszint, valamint egy ablaktalan pinceszint, szuterén. A körülmények nem éppen a legkedvezőbbek, de megpróbálták ebből kihozni az optimumot. Ottjártamkor az egyik kiállító éppen aznap tartott személyes tárlatvezetést. Kádi Péter Új vizeken járok című kiállítása volt az egyik, a másik pedig egy hármas tárlat, Szegedi Csaba, Révész Ákos és Tóth Annamária művészek, Hármas Hatás - Szintézis címmel. Értelemszerűen mindenki ma élő, kortárs művész. Nekem kétségtelenül Révész Ákos alkotásai tetszettek legjobban, aki egyébként a Magyar Festők Társaságának alelnöke. Ha már itt voltam, egyértelmű, hogy a kávézót is leteszteltem. A K valószínű azt jelenti, hogy "Kortárs", de ez csak egy tipp.
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
Hunguest Hotel Flóra Eger