Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rocklegendák egy helyen

Rockmúzeum BudapestRockmúzeum Budapest a térképen

Kihagyhatatlan 2019. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. október 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újlipótvárosban, a RAM Művelődési Központ ad helyet a Rockmúzeumnak, bár a nyitvatartási idő eltér a RAM-tól. A játszótéren, illetve a szintén az épületben lévő étteremben és a könyvtárban is többször megfordultunk, egyik ilyen alkalommal a múzeumba is be tudtunk menni a lányaimmal. Belépőt csak a felnőtteknek kell váltani, 1000 Ft volt.
Nagy szerencsénkre nem volt rajtunk kívül más látogató, és egykori zenész "idegenvezetőnk" mindent megtett azért, hogy a múzeumlátogatás emlékezetes és élvezetes legyen. Miután ő tartott egy kis gitárszóló bemutatót, a lányok is kipróbálhatták az elektromos gitárokat és basszusgitárokat, igazi erősítéssel. A 60-70-es évek sztárjai bevallom, nekem sem sokat mondtak, inkább a nevek voltak ismerősek, de az újabb korszakokból már számomra is sok ismerős együttes, zenész tűnt fel. Nagyon megható volt, hogy az elhunyt zenészekről milyen szépen emlékeznek meg itt a múzeumban, fotók is kis történet kíséretében láthatóak kedves hangszereik. (RIP Fritz VHK).
A bejáratnál a "magyar rock csillagok" színes tenyérlenyomatai díszítik a falat, míg a másik oldalon világhírességek fotói láthatóak.
A belső klubteremben szoktak kis koncerteket, klubesteket is tartani, itt is megengedték a lányoknak, hogy felmenjenek a színpadra, és kipróbálják a dobszerkót és a mikrofonokat.
Azóta voltunk még egy alkalommal, amikor a fiam is velünk tartott, sajnos akkor a színpadra nem lehetett felmenni, mert az aznap esti koncertre készültek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (35)
Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest - Rockmúzeum Budapest -
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval