Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Dunaparti szálloda Óbudán

Alfa Art Hotel BudapestAlfa Art Hotel Budapest a térképen

2013. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2014. március 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csapatépítésen jártunk ebben a szállodában. Amikor megtudtam, hogy ez lesz a helyszín, őszintén szólva nem voltam túl lelkes, mivel autó nélkül nem igazán könnyű a megközelítése. A Belváros csak átszállással érhető el, az Árpád hídtól induló busz pedig meglehetősen ritkán jár. A buszmegállótól még gyalogolni is kellett a szálloda bejáratáig, ami az esős időben nem volt éppen szívmelengető a reggeli órákban. Autóval persze ez nem gond, a szálloda előtt saját ingyenes parkoló áll a vendégek rendelkezésére.
A konferenciaterem kényelmes és praktikusan berendezett volt, az 1. emeleten, a wellness részleg pont vele szemben helyezkedik el (szauna, zuhanyok és egy napozóterasz). Medencéje nincs. A kert nagyon szép, van egy kis játszótér a gyerekeknek, és a szálloda mögött pár méterre már a Duna-part található. Itt a vízpart nagyon csendes, hangulatos, a folyóba belógó fák adnak romantikus hangulatot. Szép időben a szálloda étterméből terasz nyílik a Duna irányába.
Ebédre egy kisebb svédasztalról lehetett választani, 2 féle leves, 4 féle főétel és desszert is volt. Az ételek közepesen finomak voltak, annyira nem maradt számomra emlékezetes.
Ha valaki egy kellemes nyugis hétvégét akar eltölteni, távolt a város nyüzsgésétől és zajától, akkor ez egy kellemes helyszín lehet erre.
Biciklit lehet bérelni a portán. A közelben teniszpálya található.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (27)
Alfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - EgyébAlfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - BelsőAlfa Art Hotel Budapest - BelsőAlfa Art Hotel Budapest - BelsőAlfa Art Hotel Budapest - Medence/kertAlfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - Külső képAlfa Art Hotel Budapest - VendéglátásAlfa Art Hotel Budapest - SzobákAlfa Art Hotel Budapest - SzobákAlfa Art Hotel Budapest - SzobákAlfa Art Hotel Budapest - BelsőAlfa Art Hotel Budapest - BelsőAlfa Art Hotel Budapest - WellnessAlfa Art Hotel Budapest - WellnessAlfa Art Hotel Budapest - WellnessAlfa Art Hotel Budapest - VendéglátásAlfa Art Hotel Budapest - VendéglátásAlfa Art Hotel Budapest - Vendéglátás

Alfa Art Hotel további értékelései

2016.11.08kollégákkal
Átlagos
Egy 3*-os szállodában nem gondolom, hogy a wc-ben pókhálónak kellene lennie és nem 1 hetes. A szaunába a rokkant wc-n keresztül lehet eljutni. A szomszéd minden szavát tisztán értem. A fürdőlepedő lyukas, az ágynemű koszos. A konyhálya rendben, a személyzet nagyon figyelmes.
2016.01.06kollégákkal
Gyenge
Szakmai tréninget tartottunk a szállodában. Többször voltunk már itt, de én csak egy napra. Most volt részem a szálloda szobájának használatában. Fűtés és melegvíz az sehol. Persze kértünk másik szobát, kaptunk, és már nem fáztunk. A szobákra a "szocreál" jelző már a XXI. századot jelenti. Rémes...
2014.10.11kollégákkal
Még 2013-ban töltöttem el 3 napot a hotelban, egy szakmai tréning résztvevőjeként. Nem voltak megfogalmazott elvárásaim a hellyel kapcsolatban, így elfogulatlanul és kellőképp befogadón érkeztem meg. Hallottam a szállóról sokféle véleményt, a legérdekesebbnek azokat találtam, melyek erről a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Xavin Harkány - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2024.06.10-ig
Hotel Xavin Harkány
89.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.06.19-ig
Hotel Eger Park
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval