A Royal Park Boutique Hotel újonnan megnyílt szállodaként várja vendégeit Budapesten, a Keleti Pályaudvarral szemben, kiváló közlekedési lehetőségeket, légkondicionált vendégszobákat, éttermet és kávézót kínálva számos fővárosi látványosság közelében.
Egyetlen plussz, hogy jó helyen van a szálloda. Viszont a szállodai reggeli és a személyzet is felháborító! 8 Után mentem reggelizni és a helység úgy nézett ki mint bombázás után. . . . üres tálcák, alig néhány kenyér és zsemlye, mindenütt morzsa az asztalokon és lecsepegtetve minden. . . gusztustalan. . .
kést és villát egyáltalán nem is találtam csak evökanalakat. . a személyzet legnagyobb gondja az, hogy ketten is megállítottak, hogy melyik szobából jöttem. . mivel egyikük sem tudot Magyarul/Magyarországon Budapesten/ nem tudtam mit akarnak és miért eröszakoskodnak velem. . . aztán rájöttem, hogy ahelyett, hogy feltötötték volna a tálcákat engem szekáltak hogy nem vagyok-e ingyen reggelizni akaró. . . . ilyet még nem tapasztaltam pedig rengeteget utazom. . . a 4 csillagnak ehhez a reggelihez semmi de semmi köze. . . ha, akkor gyenge 2 csillag. . . . látván, miként takarította /egy tenyérnyi rongyal törülgetve/ az asztalokat egy fiatalember, elment az étvágyam az egész reggelitöl. . . . . még szerencse, hogy a recepción tudtak velem Magyarul beszélni, gyorsan kifizettem a MiniBarból fogyasztottat és keserü szájízzel távoztam. . .