jozef60 étterem értékelései

Értékelései
5
5
5
2
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg jozef60 értékeléseit!

Olvasd el jozef60 étterem értékeléseit!

Régimódi történet -

Café Astoria Restaurant Budapest

2019. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. december 24.
December közepe táján jártam másodmagammal a kávéházban, nem elöször. Atmoszféra a régi szép idöket idézi ebben a kávéházban. Volt olyan érzésem, hogy itt az idö megállt a nyitás óta - pozitív értelemben! Nagyon szép a berendezés! A kiszolgálás nagyon figyelmes, kellemesen korrekt! Kényelmes hely egy fínom presszó elfogyasztására.
Megosztom
Belvárosi nosztalgia -

Alföldi Vendéglő Budapest

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 21.
Még az ünnepek elött volt szerencsém itt ebédelni harmadmagammal. Én a vendéglöben már voltam, ugyhogy én biztosra mentem. . . a kollégáknak meglepetés volt! A kiszolgálás kedves és ami nagyon pozitívan érintett, mikor megkértem a kiszolgáló pincérnöt hogy lehetne-e e zenét egy kicsit halkítani,azonnal lehalkította a számunkra kissé hangos zeneszót / mi traccsolni is akartuk és a hangos zene kissé zavart/.
Megosztom
Kiváló ízek paradicsoma -

Gaben Étterem & Borbár Mosonmagyaróvár

2018. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 15.
Nem elöször jártam már itt de meg kell újra dícsérnem ezt a nagyon kedves vendéglöt a város szivében. Mint idáig mindig az ebéd nagyon ízletes volt. . jó a szakács ismeri, érti a szakmát! A kiszolgálás udvarias, korrekt és figyelmes! A teraszon ebédeltünk - kellemes hely, tiszta és mivel hogy egy kicsit mintha már mellékutcában volna nyugodt és kellemes kilátással a sétáló utcára.
Megosztom
2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
December 21-én szinte a nyitás után volt szerencsénk ebédelni ebben a kedves,hangulatos étteremben. A kiszolgálás kiválóan figyelmes szinte barátságos. A pincér mindent megtett,/két nem magyar vendég is volt a társaságban/hogy jól válasszuk az ebédet, ami sikeres is volt, mert kiváló volt minden amit választottunk. Isteni pálinkát kínálnak /meggy/amelyet meg kellet duplázni.
Megosztom
A magyar ízek kínálata -

Magyaros Vendéglő Mosonmagyaróvár

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 9.
Sokszor jártam már ebben a étteremben - kiváló. Nincs mit kifogásolni és az ételek klassszikus magyar ízek. . . . . jobbat nehezen találni. . . kedves barátságos hely. . . . . Kellemes a szezonhoz igazított ételek kínálata. . . . a személyzet kedves barátságos majdnemhogy már ,,családi,,. . . . .
Megosztom


TérképX