Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kissé csalódott vendégek. 129 -es szoba.

The Aquincum Hotel Budapest BudapestThe Aquincum Hotel Budapest Budapest a térképen

Átlagos 2014. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sajnos belefutottunk, pár kellemetlen dologba a szobát tekintve.

1, A beépített légkondi alatt, az álmennyezeten ázásnyom van, szép narancsos rozsdás.

2, A fürdőszobában, a járólap mozog, a kézmosóban a csap rozsdás, a zuhanyzó részen a csempék között a fugán feketepenész. A zuhanyzóban ha nincs eléggé megnyitva a csap akkor folyik a tömítéseknél a csap.

3, A szobában a falak összerugdosva.

4, A fürdőköpenyek, szakadtak, lyukasak, hiányosak. Sajnos a Wellness részlegen sem az az érzés fogadott minket ,hogy igen itt egy jön pihenhetünk, lazulhatunk, olyan benyomást keltett sajnos mint egy szimpla uszoda, a hétvégi gyerek úszásoktatással, és a környék lakosai konditermes mutatványa után kicsit belemerülnek, a termálnak nevezett medencébe.

5, ugyan nagyon kedvesek a személyzet tagjai, de egyetlen ponton számomra borult egy picit ez az oldal is, Kedvesen angolul beszédre invitálnak, teljesen jó, egy idő után kiderült hogy mi Magyarok vagyunk, kissé úgy éreztem hogy a szállodának természetellenes hogy nem angolul beszélünk, ugyanis nagyon kedvesen szintén mint a kettő nap odaadták a kis kérdőívet, hogy osszuk meg velük a tapasztalatainkat mert ahogy angolul rá is volt írva , az mi véleményünk nagyon fontos a számukra. Természetesen a kérdések is Angol nyelven voltak.

6, ami a legjobban zavart, hogy nem tisztelik a személyes teret, ugyebár az ember ha azt akarja hogy ne zavarják kiteszi a kis papírost a kilincsre. De arra nincs papír hogy a tartózkodásunk ideje alatt, amikor nem tartózkodunk a szobában nem illik és nem is szeretnénk hogy bent tevékenykedjenek ? Lehet ezt is csak én gondolom rosszul, természetesen nem vállalnak felelősséget a szobákban hagyott értékek tekintetében, oké, személyzet bármikor bemehet a szobába, és szoba széf sincs.. Az első meglepetés az volt amikor bekopogtam hogy a tv szolgáltatást helyre szeretnék állítani, okés pár perc kimegyünk senki sehol, véletlen meglátjuk az urakat, mondjuk akkor itt vagyunk, nyugodtan játszanak a TV-vel, kinyitnánk nekik a mágneses kulcskártyával, az ajtót, ami elsőre hu, de bíztosnságos, ilyet szól a bácsi, nem szükséges " be tudunk menni anélkül is" IGEN ?? jó hogy tudjuk. Semmi sem tűnt el, csak a tudat az elég idegesítő.

Az 5 csillagos szintet a tapasztalataim szerint nem éri el, maximum egy 3 csillagos szállodát, ahol pont ugyan így éreztük volna magunkat leszámítva a csalódottság érzését. Természetesen az összkép nagyon meglepő volt ,mert ezek után mit is várhat az ember egy 5 csillagosnak nevezett Hoteltől.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Gyenge

The Aquincum Hotel Budapest további értékelései

2021.10.22a párjával
Kiváló
Nem szálló vendégek voltunk, csak a wellness részleget vettük igénybe. Gyönyörű helyszínen 2 termálmedence és egy úszómedence várja a kedves vendégeket. Emellett külön férfi és női finn szauna, illetve gőzszauna teszi teljessé a testi-lelki kikapcsolódást. Abban a szerencsés helyzetben voltunk,...
2020.10.01a párjával
Kiváló
A hotel elhelyezkedése tökéletes sétához, főleg a téli időszakban, amikor vásárok is vannak a környéken. A személyzet kedves, mindenki barátságos és segítőkész. Reggel bőséges a választék a reggelinél, friss minden. A wellness klassz, de nagy negatívum, hogy bármikor jártunk itt, a jacuzzi sosem...
2020.07.09a párjával
Kiváló
Többször is jártunk a hotelben, számunkra kedves hely. A személyzet átlagos, semmi extra, maga a hotel szép, tiszta, teljesen rendben van. A szoba kényelmes, tiszta, minden rendben van vele, nem elavult és nem is retro, látszik, hogy figyelnek rá. A wellness részleg nagyon klassz, szeretjük, bár...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
272.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Solar Nagyatád - 4 éjszakás pihenés
4 éjszakás pihenés
2024.10.31-ig
Hotel Solar Nagyatád
156.800 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval