Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új Mariott szálló a Blahánál

Courtyard by Marriott BudapestCourtyard by Marriott Budapest a térképen

Kiváló 2014. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2014. április 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Blaha Lujza tér saroképületében, az egykori Sajtó székházban nyitották meg a közelmúltban ezt a szállót, amely az Europeum bevásárlóközponttal egy épületben helyezkedik el. A hotel bejárata a József körútról nyílik. Maga a környék sajnos nem túl bizalomgerjesztő, de közlekedési szempontból igen kedvező az elhelyezkedése, hiszen a 4-6 villamos, a piros metró és egy rakás busz megállója is csupán pár méterre található.
A szálloda földszinti részén egy nagyon tágas lobby fogad, ahol kényelmes fotelekben lehet wifivel netezni, olvasni, várakozni. Számítógépek is vannak itt kihelyezve, melyeket díjmentesen lehet használni. A központi bárpult középen helyezkedik el, mögötte található a nagy éttermi rész, ahol a svédasztalos reggelit lehet elfogyasztani.
A vendégek nagy része külföldi üzletember(nek tűnt), de egy légitársaság személyzete is éppen itt szállt meg, amikor én is. A recepción folyamatosan 3-4 hölgy áll készenlétben a vendégek fogadására, természetesen idegen nyelveken is beszélnek. A szálló alatt 2 szinten mélygarázs áll a vendégek rendelkezésére (fizetős). A szállót konferenciákra, rendezvényekre is ki lehet bérelni, több tárgyalóval is rendelkeznek, ezeket egy külön szárnyban, az 1. emeleten rendezték be.
Az ételek frissek, finomak, ízletesek voltak. Sok friss gyümölcs is szerepelt a kínálatban (sárgadinnye, eper, citrusfélék), és egy vegyes gyümölcssaláta is.
A szobák modernek, szépen berendezettek, minden új és tiszta. Az ablakok a Nagykörútra és a térre néznek. Jó a hangszigetelés, a nagy forgalom egyáltalán nem hallatszott be.
Árban egy drága szálloda, 4 csillagos árszínvonal (kb. 25.000 Ft/éjszaka egy 2 ágyas szoba).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (19)
Courtyard by Marriott Budapest - Külső képCourtyard by Marriott Budapest - Külső képCourtyard by Marriott Budapest - Külső képCourtyard by Marriott Budapest - BelsőCourtyard by Marriott Budapest - VendéglátásCourtyard by Marriott Budapest - BelsőCourtyard by Marriott Budapest - BelsőCourtyard by Marriott Budapest - BelsőCourtyard by Marriott Budapest - VendéglátásCourtyard by Marriott Budapest - EgyébCourtyard by Marriott Budapest - VendéglátásCourtyard by Marriott Budapest - Külső képCourtyard by Marriott Budapest - VendéglátásCourtyard by Marriott Budapest - VendéglátásCourtyard by Marriott Budapest - VendéglátásCourtyard by Marriott Budapest - VendéglátásCourtyard by Marriott Budapest - BelsőCourtyard by Marriott Budapest - SzobákCourtyard by Marriott Budapest - Külső kép
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
61.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
91.417 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval