Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kevésbé egyértelmű

Dominik Panzió BudapestDominik Panzió Budapest a térképen

2014. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. július 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kevésbé egyértelmű mint a múlt alkalommal... Akkor azért, összességében pozitívabb volt az összkép (kicsit nagyobb, felszereltebb szoba, gördülékenyebb kiszolgálás), persze most sem negatív.
Leginkább a szomszédos (vagy helyi?) fiatalok éjfélig tartó dajdanozása (azaz üvöltözése és max. hangerőn történő zenehallgatása - már ha azt zenének lehet nevezni -) tette be a kiskaput (ilyen a múltkor hírből sem..). Persze, erről a Hotel nem biztos, hogy tehet. Maximum ellene, próbálkozásokat. (Aztán lehet, hogy ők rendezték el, hogy ne hajnalig tartson legalább.) Mivel, ennek köze sem volt a focivébéhez, amolyan.. fiatalos (csajos?) mókázásnak tűnt inkább. Emellett lehet, hogy egyedi eset.
A recepciós kishölgy külön dicséretet érdemel, roppant rutinosan (profi módjára) oldotta meg terminál (elég egyedi) hibáját, adott teljeskörű tájékoztatást mindenről és a stílusában sem lehetett kivetnivalót találni.
* A "tisztaság" csak azért lett most "gyenge", mert némileg dohos volt a levegő a szobában, köhögésre is ingerelt. Valamit biztos lehet ellene tenni.
* Egy egyszerű, párezres tévé azért nem volna rossz mindenhol - mint berendezés, de ennek hiánya továbbra sem rontja a megítélést - természetesen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Dominik Panzió további értékelései

2017.10.20a párjával
Kiváló
Kedves udvarias személyzet, kellemes tiszta környezet a szobák mindig tiszták voltak ,nagyon jó. A reggeli változatos és kielégítő volt. A szállodától minden elérhető volt, jó a busz közlekedés. A lift mindig müködött. A programok szervezésében mindig segítettek. Minden nagyon szuper volt...
2017.04.23egyedül
Elégedett voltam a panzió elhelyezkedésével, hiszen a Keleti pályaudvarra érkeztem, így könnyen megközelíthető volt számomra az épület gyalog is. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, udvarias. Maradjanak továbbra is ilyenek! :-) Elégedett voltam a szoba, a közhelyek tisztaságával, a...
2017.02.24csoporttal
Szörnyű
Ha tehetitek kerüljétek el!!! Empátia és segítőkészség 0.... Előre kell fizetni.Nagy csoport esetében kifizettet mindent. (A meg nem érkezett személyeket és az el nem fogyasztott reggelit is)Inkább kollégium, folyosón a fürdő. Viszont tiszta volt. Szobákban dohány szag.Sok helyre vittem már...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
77.189 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
62.082 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval