Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Budapesti kirándulás

Hotel Luna BudapestHotel Luna Budapest a térképen

2018. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. december 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Korábbi lakhelyemhez közel van a szálloda, így a környéket jól ismertem, nagyon jó elhelyezkedésű, mert hamar elérhető a belváros. A személyzet kedves, rugalmas, mert nem tudtunk végül a lefoglalt éjszakák számát ott tölteni, de nem problémáztak ezen. A reggeli finom, változatos. Egyedül itt éreztük picit a személyzet létszámát kicsinek, de kifejezett problémánk nem volt.
A családi szoba kényelmes volt, tetszett hogy nem a nappaliban elszállásolt gyerekeink szobájából nyílt a fürdő, így este nem rajtuk keresztül járkáltunk. TV mindkét szobában volt, változatos csatornákkal. Wifi is gond nélkül működött. Bár a főútra nyíltak az ablakaink, de jól hangszigetelt volt.

Mivel ha jól emlékszem 3 emeletes épületről van szó, lift nincs, de többkörös felpakolással gond nélkül megoldottuk a lépcsőzést is 2 kisgyerekkel.

Ami nem tetszett, hogy a fürdőben a kád körül a fuga penészes volt, de ezen kívül rendkívül jó ár-érték arányú a szálloda.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hotel Luna további értékelései

2015.10.28a párjával
Átlagos
Csendes helyen van,nem központi elhelyezkedés, viszont olcsó és a város központ villamossal hamar elérhető. A reggeli nagyon választékos. Fűtés jó. Wifi a szobában gyenge.
2014.01.16a párjával
Kiváló
Könnyen megközelíthető, kényelmesen elérhető a belváros. A személyzet kedves, segítőkész, igyekeznek megoldani minden kérést.Az utolsó pillanatban , interneten vásárolt színházjegyünket is örömmelkinyomtatták. A szoba tiszta,áraik korrektek. Csendes a szoba, annak ellenére, hogy forgalmas hely...
2013.12.31a párjával
2-szar jártam itt és eddig nem kellett csalódnom. Barátságos személyzet várt minke. Kellemes helynek mondható, nyugodt, bár kitekintve kicsit zajos, amiből bent nem lehet észrevenni semmit. A svédasztal nagy választékával várt minket reggel. Van ingyen wifi, a lent kapható dolgoknak azért van...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Ensana Thermal Hévíz - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
88.290 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Senior kedvezmény 60+
2024.12.23-ig
Portobello Hotel Esztergom
83.700 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval