Jullly étterem értékelései

Értékelései
17
20
14
8
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Jullly értékeléseit!

Olvasd el Jullly étterem értékeléseit!

Egy finom átmelegítő halászlé-ebéd -

Várcsárda Sümeg

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 11.
Jól átfázva, egy közepesen hosszú autóutat megszakítva álltunk meg itt ebédelni a férjemmel. Egy-egy halászlevet kértünk- és nagyon jól tettük. Pont jó meleg volt- amit épp egy kicsit kell csak fújni, így nem égeti szét a torkom, de nagyon jól átmelegít. A hozzá kapott kenyér szuperpuha és finom volt. A hal mennyisége igazán bőséges volt, tele volt vele a kis bogrács, és szálkamentes volt.
Megosztom
2019. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. október 12.
Hirtelen döntöttünk emellett az étterem mellett, korábbi jó tapasztalat alapján is. A kiszolgálás kedves, az étterem kicsit zsúfolt volt mikor betértünk, de utána kiürült. A kétszemélyes Kati tál hatalmas, pedig mi kifejezetten nagyétkűek vagyunk, de nem bírtunk vele. Ezt kifejezetten ajánlom.
Megosztom
Kisebb csalódás -

Vadászcsárda Zalacsány

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 20.
A hely hangulata mindig vonzott minket, akárhányszor elhaladtunk arra, most úgy hozta az élet, hogy itt eszünk egy ebédet a gyerekekkel. Sajnos már az elején csalódás ért minket: a gyerekeknek kért májgombóc levesben a májgombócot nem akarták megenni, holott szeretik- megkóstoltuk, savanyú volt.
Megosztom
2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
Két kislányunkkal kerestünk kifejezetten gyerekbarát éttermet, hogy szüleimmel nyugodtabban tudjunk találkozni, vacsorázni (többszáz km-re lakunk, így ritkán van erre alkalmunk). Nem nagy, de jól felszerelt játszósarok van, 2 és 4 éves lányaink szuperül elfoglalták magukat ott. Az ételek fantáziadúsak, mert pl.
Megosztom
Élménydús vacsora -

Deck Bistro & Bar Szombathely

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 18.
Férjemmel látogattunk el az étterembe, ez olyan igazi kiöltözős hely. Korábban, mikor nem este mentünk, voltak gyerekes családok, rájuk is fel vannak készülve, de kettesben esti vacsorának ideális. A pincér szuper volt, kedves, közvetlen, de mégsem tolakodó. Az ételek nagyon finomak, ami nem meglepetés, hogy az adagok egy ilyen étterem stílusának megfelelően nem túl nagyok.
Megosztom
Átlagos, de stabil minőség -

Fezőr Étterem Körmend

2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 15.
Már többször jártunk itt gyerekekkel, etetőszék van, egyéb gyerekeknek való elfoglaltság nincs. A mosdó felújításra szorul, az étterem tere sem egy mai darab, de rendben van, tetszik a pados megoldás. A felszolgálás kedves, igyekvő. Az ételek finomak, a mennyiségük is megfelelő. Semmi kiemelkedő, kifejezett alkalomra nem ajánlom, de ha csak beülne valahova enni az ember, akkor rosszul nem jár.
Megosztom
2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 15.
Az étterem tiszta, a berendezés barátságos, kényelmes, szép. 5-6 asztalra egy pincér jutott, ami egy kicsit érezhető volt, de nagyon nem volt zavaró. Az ételek jónak mondhatóak, steaket rendeltünk, ami finom volt bár lehetett volna kicsit nagyobb adag, illetve tintahalkarikákat ami finom volt és megfelelő adag. Desszertnek egy tejeskávét kértem, ami kifejezetten finom volt.
Megosztom
Egy gyors pénteki vacsora -

Kispityer Halászcsárda Szombathely

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 14.
Igazi nagyüzem ment, mikor ott jártunk: a különteremben lagzi, ahol mi ettünk, ott is teltház. A felszolgálók profin pörögtek, ügyesen tették a dolgukat. Az étel meglepően hamar elkészült, de finom volt, és jó adagokat kaptunk. A helynek nincs egy kifejezett hangulata, boxokban kényelmesebb lenne, kicsit úgy éreztük, hogy az út közepén ülünk.
Megosztom
Szombathelyi különlegesség -

Daniel & Frère Restaurant Szombathely

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 14.
Az étterem már nem a Plázában, hanem a belvárosban található. Ez kifejezetten jót tett a helynek, mert sokkal egyibb, nem a Plaza egyik tucathelye. Nagyon látszik, hogy rendkívül nagy gondot fordítottak az étteremre, nagy gondossággal alakították ki. A konyha nyitott, a vendég az asztalánál ülve nyomon követheti az étele készülését. A berendezés nagyon elegáns.
Megosztom
2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. december 14.
Eddig kétszer ettünk itt, de sosem a helyszínen, hanem elvitelre. Mindkét alkalommal viszonylag hamar elkészültek az étellel (de pont annyi idő azért eltelt, hogy következtethessünk, hogy mindent frissen csináltak), kedvesek voltak, az adagok pedig jó méretűek. Az ízvilág is megfelelő, finom. A hely hangulata barátságos, egyszer biztosan fogunk úgy is menni, hogy beülünk.
Megosztom
2 oldalon / 14 találat


TérképX