Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

zajos!

Petneházy Club Hotel BudapestPetneházy Club Hotel Budapest a térképen

Szörnyű 2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A kornyek gyonyoru, a fahazak aranyosak, epp annyira otthonosak, hogy az ember mindjart jol erzi benne magat. Amiert megis szornyu volt ez a ket nap az, hogy nem valaszthajuk meg a szomszedainkat, ugye, es egy tarsasag a szomszed fahazban bomboltette a technot, keso este, majd reggel 6-tol ujra. Alig aludtunk valamit, zombik voltunk egesz nap, es alig vartuk, hogy hazajohessunk kipihenni a "nyaralasunkat".
Az ok, hogy hotel nem tehet a taho emberekrol, de nem voltak segitokeszek, nem helyeztek at keresre se minket masik fahazba, mondvan, hogy nincs ures (korbejartunk, es volt, tobb is). Az egyetlen "extra" keresunk a foglalasnal annyi volt, hogy a leheto legtavolabbi, csendes fahazat kerjuk. (Amihez elsetaltunk, es ures volt.) Azzal nyugtatgattak, hogy a szomszedaink a masodik napunkra mar elmennek. Nem mentek.
A kulso medence a nagy vihar miatt nem uzemelt, ami vis major, ok. De ket nap alatt sem birtak megjavittatni a vizcserelo rendszert, ami mar nem ok. A belso medence egy picike kacsausztato, tele gyerekkel, hasznalhatatlan.
Az etteremben ettunk ketszer finom vacsorat, de a masodiknal teljesen elment az etvagyunk az eloetelkent felszolgalt libatepertotol, amiben nem csak a tollak, de a tokok is benne voltak! Eletemben nem lattam meg ilyen gusztustalan dolgot asztalon. Kaptunk 10% kedvezmenyt emiatt, ami szep gesztus, de az elmenyt megvaltoztatni utolag mar nem lehet. A reggelinel szurke volt a rantotta, es kulon kerni kellett egy pohar vizet, mert az nem volt kiteve.
Osszessegeben: ha valaki mashol eszik vagy maganak foz a fahazban, illetve mazlija van es nem fog ki agyhalott taho zenebombolteto szomszedokat, akkor nagyon szuper hely lehet. Amugy pedig felejtos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Kiváló

Petneházy Club Hotel további értékelései

2019.10.28a párjával
Átlagos
Csak ismételni tudnám a többi értékelőt.... miszerint szuper helyen közel mégis távol a város zajától szép környezetben stb.... nagyszerű faházak szaunával, jó levegő csend. Takarítás.... Szaunás faházat foglaltunk, ami nagyon tetszett is, de szerintem az ágynemű cseréjén kívül (legalábbis úgy...
2019.07.27csoporttal
Kiváló
Hivatalosan még Budapest közigazgatási határán belül található, de annyira messze esik a belvárostól, mintha már vidéken lennénk. Madárcsicsergős, jó, friss levegőjű üdülőhely, rengeteg zöld területtel, Budakeszi és Nagykovácsi között. Elhelyezkedése és kialakítása okán igen közkedvelt esküvői...
2019.01.13a párjával
Kiváló
Szilveszter előtt érkeztünk pár nappal a Petneházy Club Hotelbe, a szoba minden igénynek megfelelt, a fedett uszoda kellemes hőfokú, úszásra kiváló, a reggeli nagy választékú minden szempontból megfelelő, a szilveszteri program és vacsora kiváló és bőséges!!!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval