Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

édes romantika

Petneházy Club Hotel BudapestPetneházy Club Hotel Budapest a térképen

2013. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. november 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mi párommal az édes romantika ajánlat keretében töltöttünk egy egy éjszakát a Petneházy Club Hotelben. Ami nem tetszett az a kézműves csokoládénak csúfolt olvadt massza, ami a hűtőben várt minket. Valamint, hogy a csomagban található pezsgőről nem kérdezték meg milyet szeretnénk. Így az édes romantikára maradt a savanyú száraz pezsgő :( Kicsi a fedett medencéje, úszás oktatás volt és így alig tudtuk használni. A csomagunkban késői távozás szerepelt 11-órával, amit a recepciós nem említett és a kártyánkon is 10 óra szerepelt, ehhez a reggelit sem lehetett hozzá igazítani. Amikor 9-kor reggelizni indultunk már ott figyelt a verandánkon a tiszta ágynemű dobozban. Azt gondolom ezt nem szabadna távozás előtt látnia a vendégnek. Ez olyan, mikor mennek már el jönnék takarítani érzést kelt.
Ami tetszett: a takaros tiszta faház, az időzíthető privát szauna, a környék csendje, valamint a Dunyha étterem, ahol bár nincs nagy választék, de azt profin készítik el és figyelmesen szolgálják fel. Különleges étterem, ide még szerintem visszatérünk. Viszont asztalt foglalni lehetetlenség. Sem e-mailes megkeresésre sem telefonosra nem válaszolnak. Összességében jól éreztük magunkat, talán visszatérünk egyszer.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Petneházy Club Hotel további értékelései

2019.10.28a párjával
Átlagos
Csak ismételni tudnám a többi értékelőt.... miszerint szuper helyen közel mégis távol a város zajától szép környezetben stb.... nagyszerű faházak szaunával, jó levegő csend. Takarítás.... Szaunás faházat foglaltunk, ami nagyon tetszett is, de szerintem az ágynemű cseréjén kívül (legalábbis úgy...
2019.07.27csoporttal
Kiváló
Hivatalosan még Budapest közigazgatási határán belül található, de annyira messze esik a belvárostól, mintha már vidéken lennénk. Madárcsicsergős, jó, friss levegőjű üdülőhely, rengeteg zöld területtel, Budakeszi és Nagykovácsi között. Elhelyezkedése és kialakítása okán igen közkedvelt esküvői...
2019.01.13a párjával
Kiváló
Szilveszter előtt érkeztünk pár nappal a Petneházy Club Hotelbe, a szoba minden igénynek megfelelt, a fedett uszoda kellemes hőfokú, úszásra kiváló, a reggeli nagy választékú minden szempontból megfelelő, a szilveszteri program és vacsora kiváló és bőséges!!!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
04.26-09.29.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval