Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Lánchídnál luxuskivitelben

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge BudapestHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest a térképen

Kiváló 2015. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. április 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy szakmai rendezvényen jártam ebben a szállodában. Kitűnő az elhelyezkedése, abszolút a Belvárosban a Duna Korzó elején a Lánchídtól pár méterre nyílik a bejárat. A bejárat melletti Las Vegas Casino-ba a szállóvendégek ingyenesen léphetnek be.
Benn egy tágas lobby és sok kényelmes fotel fogadja az érkező vendégeket.A bal oldalon 5 pultnál lehet regisztrálni és bejelentkezni, nem kellett sokat várni annak ellenére, hogy elég nagy volt reggel a forgalom, egy nagyobb létszámú külföldi csoport is éppen "kicsekkolt".
A 8 szintes épületben a legfelső emeleten és az alagsorban konferenciatermek vannak, a szobák az 1-7. szinteken helyezkednek el. A szobák berendezése és felszereltsége valóban 5 csillagos, azonban nem mindegyik szoba dunai panorámás, egy részükből csak a város felé nyílik kilátás (Szt. István Bazilika kupolája látszott). A szobában Nespresso patronos kávéfőző is volt. Az én fürdőszobám zuhanyzós volt, kávébarna színvilágú, azonban fürdőkádas szobák is vannak. Természetesen mindenféle tisztálkodószer (Lanvin márkájú) és fürdőköpeny is volt bekészítve. A szállóban van egy feszített víztükrös medence, de nem volt idő tesztelni.
A reggeli bőséges, ízletes és változatos volt, és itt is igaz volt mind a tálalásra, mind az ételek minőségére a magas színvonal, ami egy 5 csillagos szállodában elvárható (pl. lazac, Prosecco jégbe hűtve, 8 féle meleg reggeli, rendes kávé, nem a sok szállodában megszokott gépi "vizes" automatás kávé, luxus minőségű teák, kis tasakokba kiporciózott cornflakes és müzli, citromgerezdek egyenként apró hálóba csomagolva, hogy az ember ne kenje magát össze és ne fogdossa meg kézzel, a Premium kategóriás mézek és a lekvárok kis üveges kiszerelésben).
Összességében egy nagyon igényes, színvonalas szálloda, 5 csillagos szolgáltatások ennek megfelelő áron.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (18)
Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - Külső képHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - VendéglátásHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - VendéglátásHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - VendéglátásHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - VendéglátásHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - Külső képHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - EgyébHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - BelsőHotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest - Külső kép
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval