Kolodko: Dróntámadás miniszobor, Budapest Budapest
Kolodko: Dróntámadás miniszobor, Budapest Budapest
Így is ismerheted:Svédcsavar
1 értékelés
Kolodko Mihály ha kitesz egy szobrot, akkor annak oka van. Azt sem mindegy, hogy mikor teszi ki és hová teszi ki, mindennek üzenete van. Nos. ez a drón a Duna partjára került, ahogy számos más Kolodko alkotás is, és éppen a Külügyminisztérium mellé.
Köztudott eset a világhírű dróntámadás, amit az ukránok hajtottak végre nemrég, mélyen az ellenséges vonalok mögött, jelentős kárt okozva a Gonosz agresszor birodalmának. Európában minden nép az ukránokkal szolidáris, 4-5 országban jártam az elmúlt hónapokban, mindenhol ukrán zászló lobog. Egyedül a magyar állami propaganda önt szennyet, moslékot reggeltől estig, amennyi csak a csövön kifér, szegény megtámadott országra. Ezt mi, az ország lakói nagyon szégyelljük. Ez a pici szobor egy nagyon nagy emlékmű is egyben. A bántott, az elnyomott, a megtámadott eszes válasza, hősiessége a világ rosszasága ellen.