Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kicsi szívem a vásárlóké

Kolodko: Skála Kópé miniszobor BudapestKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest a térképen

Kihagyhatatlan 2022. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. április 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A majdnem legújabb Kolodko miniszobor a Nyugati téren az egykori Skála Metró üzletház épülete előtt, az egyik virágágyás kőperemén került elhelyezésre. Azért csak majdnem, mert rá 1-2 napra kikerült a legújabb, a kis Trabant a budai oldalra.
Szóval ez a kis alkotás Skála Kópét ábrázolja, amint egy vonalkódos nyugágyon pihen. Nagy piros szíves a testén kívül is dobog. A 80-as években még a rendszerváltozás előtt a Skála és a Centrum áruházak jelentették a minőségi áruházakat, ezen belül is a Nyugati téri Skála Metró volt talán a legmenőbb. Skála Kópé volt az ikonikus reklámfigurájuk, aki megjelent a tévéreklámokban, óriásplakátokon, mindenféle marketinges felületen, sőt még dalokat is írtak neki. Azok a generációk, akik már akkoriban is élnek, ezekre a mai napig emlékeznek.
A kis bronzszobor nagyon jól sikerült. Szemben pont a Skála Metrót nézi, míg háta mögött a Nyugati Pályaudvar felújítása zajlik éppen és a Nagykörút sűrű fogalma hömpölyög.
Egy újabb jól sikerült alkotás, nagyon tetszik, nézzétek meg, ha arra jártok!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (17)
Kolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Skála Kópé miniszobor Budapest - Egyéb

Kolodko: Skála Kópé miniszobor további értékelései

2022.04.05egyedül
Kihagyhatatlan
A mester nagyon termékeny mostanában. És érezhetően terjed a kultusza is. Ma már egy-egy új Kolodko-szoborhoz bizony sorba is kell állni. Az izgatott, de türelmes, megértő rajongók 5 lépéssel hátrébb várják, hogy az előbb érkező végezzen a megcsodálással, fotózással, És hol is lehetne elhelyezve...
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
97.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyugdíjas ajánlat
Nyugdíjas ajánlat
05.26-06.21.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval