Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kerekek nélküli Trabant

Kolodko: Trabant miniszobor BudapestKolodko: Trabant miniszobor Budapest a térképen

Kihagyhatatlan 2022. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. április 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a legújabb Kolodko miniszobor. Most megint beindult a művész aktivitása, az elmúlt hónapban a fővárosban ez már a 3. szobor. Aki szereti a munkáit, annak érdemes bekövetnie a fb oldalát, mert ott mindig szokott híradás lenni kis videófilmek formájában a műhelymunkákról és utána a kihelyezésről is.
Ez a kis Trabant a Margit híd budai hídfőjénél, az út mellett az egyik kőrámpán található, és az a különlegessége, hogy ellentétben a korábbi Kolodko szobrokkal ez nem bronzból készült, hanem fehér mészkőből, így színvilágában belesimul a környező kőfalba. Az egyetlen bronz elem a szobron a kis kulcs, amivel fel lehet húzni a Trabantot. Mert ez nem igazi autó, hanem játékautó. Ennek ellenére mind a négy kerekét ellopta már valaki. Méretben is vagy jó kétszer nagyobb, mint amit megszokhattunk a művésztől, szóval nem is annyira mini ez a szobrocska.
Ha jobb irányba nézünk a kisautó mögé, akkor a túlparton a Parlament épülete magasodik mögötte, ha balfelé, akkor pedig a Margitsziget.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (11)
Kolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - EgyébKolodko: Trabant miniszobor Budapest - Egyéb

Kolodko: Trabant miniszobor további értékelései

2022.04.06egyedül
Kihagyhatatlan
Kolodko Mihály rendkívül termékeny. Szinte naponta kerül híradásba, hogy valahol új szobrot helyezett el, és ez a rajondók számára igazi fieszta, sorban állnak most is az új mű megtekintésére. Úgy tudom, ez a Trabant a legújabb, bár lehet, hogy mire ezt leírom, más lesz a helyzet. Első...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.29-ig
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz
43.236 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson
Wellness pihenés Zalakaroson
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval