Lazarista szerzetesek kolostora Budapest

városi Templom közül
Kategória
Templom
Lazarista szerzetesek kolostora Budapest
Lazarista szerzetesek kolostora BudapestLazarista szerzetesek kolostora Budapest
9 fotó

Lazarista szerzetesek kolostora Budapest bemutatkozása

A kolostor a 1910-ben épült, neogótikus stílusban, Szuchy János tervei alapján.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda
Kenese Bay Garden Resort & Conference Balatonkenese - Balatoni wellness pihenés
Kenese Bay Garden Resort & Conference Balatonkenese
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Október 23.
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
237.600 Ft / 2 fő / 3 éjtől all inclusive ellátással

Lazarista szerzetesek kolostora Budapest vélemények

2058
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1057 városban járt márFelfedező - 3340 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 68267 feltöltött kép
Érdekes 2026. június 3.a párjával járt itt
Itt volt fent a tétel az oldalon, hát csak utánajárok, hogy mi ez, mert egyébként mi a fenéért vannak kitöltetlen látnivaló-szócikkek az oldalon? A látnivaló azért látnivaló, hogy lássuk. Meg hát az, hogy lazarista szerzetesek, meg kolostor, csak izgalmas dolog! És akkor egy kicsit tegyük helyre, kik is ezek?
Lazarista szerzetesek kolostora Budapest - Külső képLazarista szerzetesek kolostora Budapest - Külső képLazarista szerzetesek kolostora Budapest - BelsőLazarista szerzetesek kolostora Budapest - BelsőLazarista szerzetesek kolostora Budapest - BelsőLazarista szerzetesek kolostora Budapest - Külső képLazarista szerzetesek kolostora Budapest - Külső képLazarista szerzetesek kolostora Budapest - Külső képLazarista szerzetesek kolostora Budapest - Külső kép
Még több kép (6 db) >>