Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

All incluzív élmények

Danubius Health Spa Resort Bük Bük, Bükfürd?Danubius Health Spa Resort Bük Bük, Bükfürd? a térképen

2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Először voltunk itt a családdal, tapasztaltunk sok pozitív és negatív dolgot is.
A szálloda kívülről és belülről is iszonyú retró. A belső térben a barna színárnyalat dominál, sötét és kicsi. A folyosókon a falakba ívódott az erős dohányszag. Ez szerencsére a szobában nem fordult elő.
A szoba is retró, semmi extra, normál méretű, légkondis. Az ágy kényelmes. A tisztaság megfelelő.

A medencék: Ha jó idő van, akkor lehet használni a kinti medencéket, azonban a méretük nem hatalmas:( Az úszómedence derékig ér és elég hideg a vize, abban sokat nem lehet lenni, az élménymedence pedig nem túl nagy és csak üldögélni lehet benne, túl sokat mozogni nem, mert elég sokan vannak benne.
A benti medencéknél van egy jakuzzi, egy meleg medence, egy úszómedence és egy pici élménymedence.
Külön van a kisgyerekeknek egy vadiúj élményfürdő, számos élményelemmel. Sajnos ez csak a picike gyerekeknek való, maximum 4-5 évesig, nekik viszont tökéletes! A nagyobb gyerekeknek nincsen igazán megfelelő medence, mert az élményben főleg idősebbek pihennek, az úszó meg hosszabb távon hideg.

A programok jók, az animátorok ügyesek, szerveznek felnőtt és gyerekprogramokat, esti programokat, ezek hangulatosak, a gyerekek kedvence a minidiscó, minden nap van. Vannak sport és zenés programok, vetélkedők.

Az étkezésről: itt egész nap dúskálhat az ember az ételek között. Az ételválaszték hibátlan, nagyon sokféle étel van, reggel, délben és vacsorára. A köztes étkezésnél van gyümölcs, fagyi és péksütemény, délután meg snack ételek, pl. pizza, hamburger, kukorica, melegszendvics, stb.
Az ételek látványosak, azonban az ízvilága nem mindig hozta azt az elvárt színvonalat, amit vártunk. Pl. a leveseknél a húsleves millió variációban előfordult az ott töltött idő alatt, de végig "üzemi" íze volt. Pár étel még volt, ami nem ízlett, de lehetett helyette mást találni.

Az italok: nos, ez erős hiányosság! Az szimpatikus, hogy ásványvíz egész nap van, a szobában is, és azt korlátlanul lehet inni.
Azonban az üdítők, hát, azok pocsékok. Az adagológépből állandóan kifogy a szörp, s így rengetegszer "vízízű" volt a csapolt üdítő, vagy épp ellenkezőleg, nagyon édes. Sajnos üveges üdítő vagy dobozos, az nincsen, csak vacsorára van, de az is csak Cola, amit üvegben hoznak és igazi.
A sárgarépalé is gyakran kifogy napközben, s nem nagyon töltik újra sajnos.

A főétkezéseknél pincérek szolgálnak fel italokat, akad köztük kedves és mogorva is, ki kell fogni. (Volt olyan pincér, aki mosolyogva hozta ki a gyerek üdítőjét, de olyan is akadt, aki közölte vele, hogy azt hozzon magának...).

Ár-érték arány nagyjából megfelelő, bár már a harmadik nap telítődik az ember az ételekkel, de a gyereknek jó, mert ők egész nap tudnak enni. Kisgyerekeknél az ár kedvező, nagyobb gyerekek esetén már drágább.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos

Danubius Health Spa Resort Bük további értékelései

2023.10.01családjával
Kiváló
Szuper volt..visszamennék..csak ajánlani tudom mindenkinek... remélem lesz még esélyem odamenni...lenne még időm..programokat kiprobalni
2023.08.22barátokkal
Kiváló
Számomra Magyarországon az első.Minden évben többször elmegyek pár napra.Minden egy helyen Kényelem luxus buli pihenés
2022.08.27a párjával
Kiváló
Megérkezésünkkor a recepciós kedvesen fogadott és mivel nem jártunk még itt tájékoztatott a szálloda szolgáltatásairól. Superior erkélyes szobát kaptunk. Az all inclusive ellátás keretében finom ételeket kóstolhattunk. A bőséges reggeli, ebéd és vacsora mellett voltak délutáni snack ételek is ....
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Póczáné Vendégszobái Bük, Bükfürd? - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.24-ig
Póczáné Vendégszobái Bük, Bükfürd?
26.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
39.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval