Goranna étterem értékelései

Értékelései
15
17
13
23
6
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Goranna értékeléseit!

Olvasd el Goranna étterem értékeléseit!

Csalódtam... -

Pizzella Pizzeria Eger

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. december 30.
A pizzéria Eger szívében található, hangulatos kis hely. Az étlapon sok étel és ital található. Első csalódás volt, hogy bár mindenki az étlapon feltüntetett limonádét szerette volna megkóstolni, az télen nincsen. Mondjuk ez számomra annyira nem volt világos, hogy miért is nem, hiszen szerintem citrom, szóda és lime és cukorszirup és menta létezik télen is.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 6.
Régi terv volt, hogy végre eljutok egy Vapianoba, s most valóra vált. Viszont, lehet, hogy pont a nagy elvárás miatt, csalódnom kellett. . . . Előttem már leírták a hiper-szuper rendelési menetet, az tetszett. Ami mellbevágott, hát az az árak voltak. Kissé túlárazottnak tartottam a helyet és az ételeket.
Megosztom
2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 19.
Barátok ajánlására ültünk be a helyre. A kiszolgálás rendkívül gyors volt. A limonádé drága és pocsék, azt senki ne vegye. Az étlap egyszerű. A halászlé átlagos volt, semmi extra. Mi "üres" halászlét vettünk, de máshol ezért az árért hallal teli levet is kapni, ami sűrűbb. Az étel átlagos volt, a sült krumpli szottyadt. Szerintem nagyon drága hely!
Megosztom
Zárás előtt másfél órával már ne menj! -

Daubner Cukrászda Budapest

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nyári vasárnap délután mentünk sütizni a cukrászdába. Az új helyen is hatalmas a tömeg, ami nagyon nyomasztó. Sok sor áll, és nem tudod rendesen megnézni, mit is szeretnél kérni, mert oda kell furakodnod a sorban állók közé. Oké, sok a kiszolgáló, de ennek ellenére lassú az egész. Mi zárás előtt másfél órával mentünk, rengeteg ember volt, áru viszont alig.
Megosztom
Baráti csevegés a Jászainál -

Gyűrű Pub Budapest

2017. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. július 13.
Barátokkal, kollégákkal ültünk be egy kis csevegésre. Van kiülős része is, a benti rész viszonylag nagy. Elkülönült boxok vannak, estére a hely megtelik. Az árak meglepően kedvezőek a hely elhelyezkedéséhez képest. Inkább italokból lehet választani, az ételválaszték mérsékelt, de megfizethető és egészen finom.
Megosztom
2016. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. május 12.
Kollegákkal mentünk az étterembe vacsorázni. A külön felszolgált libamáj nagyon finom volt. Az italok tekintetében a koktélok nagy csalódást okoztak, egyrészt, mert minőségi koktél nem volt benne, másrészt valahogy nem olyanok voltak, mint amilyennek lennie kéne. A limonádé sem volt ízletes. Node nem csak inni megy ide az ember, lássuk hát az ételeket!
Megosztom
2015. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. január 19.
Céges vacsora alkalmával jártam itt. A kiszolgálás udvarias volt, viszont nem voltam megelégedve az ételekkel. A limonádéjuk átlagosnak nevezhető, nem ütötte meg nálam a "limonádéfinom" mércét. Az ételekről: sült kacsát ettünk, ami nem volt ropogós, nem volt átsütve, így nem hozta a kacsaélményt. A pörkölt nekem túl paprikás ízű volt, nem találtam meg benne az ízharmóniát.
Megosztom
Igaz olasz hangulat -

Bellozzo - Oktogon Budapest

2015. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. december 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az egyik internetes újság cikke nyomán szereztünk tudomást erről a szuper kis étteremről. A hangulata bájos, kellemes, a kiszolgálás gyors, mivel gyorsétterem, de nem a megszokott módon. Az ételek ott készülnek helyben és finomak nagyon, igazi olasz alapanyagokból készülnek! Ár/érték aranyban nagyon jó, egy 24 cm-es Margarita pizza 790 Ft.
Megosztom
Játszóházas étterem -

Anna Vendéglő Soltvadkert

2015. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2015. november 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ami a legjobb ebben az étteremben, hogy belül van egy szuper játszóház a gyerekeknek. Nem asztal székkel és rajzpapírral, hanem kis csúszda, műanyag golyós játszóhely, nagyon profi. Míg a felnőttek esznek, a gyerekek tudnak játszani. Limonádét senki ne kérjen, szörnyű: citromlé sűrítményből, pár citromkarika és sima víz, cukorral. Semmi facsarmány.
Megosztom
Állatbarátoknak tökékletes -

Zoocafé Budapest

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 14.
Maga a hely inkább állatkert, mint kávézó. Kissé fura élmény inni a kávédat, enni a sütidet, miközben ott hever egy macska vagy egy nyúl az asztalodon, vagy éppen egy kaméleon a tenyereden. Előnyére legyen mondva, hogy ott van minden asztalon a kézfertőtlenítő, amit bármikor használhatsz. Minden állatot meg lehet fogni, ki lehet venni, meg lehet simogatni, oda lehet tenni az asztalodra.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX