Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csak autósoknak!

Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? a térképen

2018. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ajjaj, a Caramell? Az a falu túloldalán van! Gyalog akarnak menni??? - Miért, van más lehetőség? - Nincs. Így beszélgettünk kedélyesen a buszmegálló környékén, miután leszálltunk a Pestről röpke 4,5 óra alatt leérő expressz járatról. Aztán végre találtunk egy embert, aki részletesen elmagyarázta, hogy ha balra elindulunk, megtaláljuk a kempinget, menjünk végig az oldalában a bicikliútig, aztán azon végig, míg el nem érünk egy műútig, azon még egy kicsit balra, és már ott is vagyunk. Bő fél óra az egész.
Ennél jóval nagyobbakat szoktunk sétálni, de szakadó esőben, bőrönddel a jobbra kerítés, balra szántóföld kombó nem a kedvencünk. Megjegyzem, hazafelé, a tűző napon se volt egy nagy élvezet.
A szálloda, ha már olyan figyelmes, hogy érkezés előtt pár nappal 50+ oldalas tájékoztatót küld e-mailben az igénybe vehető kozmetikai kezelések árairól, esetleg rákérdezhetne arra is, hogy autóval érkezik-e a vendég, ha nem, esetleg szervezhetne valami transzfert. De egy ilyen flancos helyen nyilván nem is sejtik, hogy van még ember, aki busszal, vonattal közeledik.

Na, de szerencsésen megérkeztünk, beszéljünk a szállodáról.
Szép. Holisztikus, feng shui, meg minden. Én ugyan nem hiszem, hogy bárki egészségére hatással van a sok Buddha szobor és a keleties díszítés, de ártani biztosan nem árt, és valóban nagyon tetszetős.
A fogadtatás szívélyes. A szoba tágas, elférne még egy fotel, ha már kétszemélyes a szoba. Az ágy kényelmes. Bőven van rakodóhely a szekrényben és a fiókokban. Az erkélyről szép kilátás nyílik a szántóföldre. Egyetlen kifogásunk, hogy a fürdőszobai törülközőszárító nem működik, a fürdőruhák, vastag törülközők és köntösök csuromvizesek maradnak reggelre. Másnap szerencsére kisüt a Nap, és az erkélyen ki tudjuk teregetni a vizes holmit.

A wellness részleg nem túl zsúfolt, és kellemes színfolt a „csendes övezet”, ahol 16 éven aluliak nem pancsolhatnak. Elvben. Így kissé meglepődöm, mikor az aquafittness meghirdetett időpontjában baba-mama foglalkozásra állítok be. Egy darabig nézem a csöppségeket a szomszédos, meleg vizes „élménymedencéből” (időnként bugyborékol, ennyi), aztán kimegyek napozni a kültéri úszómedence mellé. A vízbe senki sem merészkedik, hűvös napokon vagyunk túl. Van még egy nagyobb beltéri medence is, színes lámpákkal szépen megvilágítva. Kár, hogy erősen klórszagú, így itt nem szívesen tartózkodunk. Mellette a gyerekmedence, titokzatos okból lezárva.
A szaunavilág változatos: infraszauna és a még annál is kíméletesebb Tepidárium áll azok rendelkezésére, akik a finn szaunát nem bírják vagy nem szeretik. Szaunalepedő kellő mennyiségben rendelkezésre áll.
A tisztaság a szálloda egész területén kifogástalan.

Több étterem és bár működik a szállodában, eltérő jellegük miatt ezeket külön értékelem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Szörnyű
Fényképek (17)
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Külső képCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Külső képCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - KörnyékCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Külső képCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - WellnessCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Medence/kertCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Medence/kertCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Medence/kertCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - BelsőCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - BelsőCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - BelsőCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - BelsőCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - BelsőCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - WellnessCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - WellnessCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - WellnessCaramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Wellness

Caramell Premium Resort további értékelései

2024.04.03a párjával
Magyarország összes termálvizes régióját kipróbáltuk.Bükfürdőn két nagy szálloda láncot szintén.Eljött az ideje húsvét alkalmából egy jó árajánlatot kihasználva a Karamelben.Kicsit megijedve a néhány kommenttől ami a szoba állapotát kritizálta.NOS kijelentem hogy egyik legjobb pihenésünket...
2024.01.06a párjával
Tetszett: Tisztaság, bőséges, választékos reggeli és vacsora, élő zene vacsoránál, csendes wellness, szaunamesterek munkája, liftek, masszázs Esetleg még jobb lehetne: Nem zuhanyfüggönyös tusoló a szobában, rendszeresen pótolni a poharakat és a szaunalepedőket a szauna részlegben, beüzemelni...
2024.01.04gyerekekkel
Mi nagyon jòl éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves volt és segitõkész. A szobánk ist rendben volt, jòl aludtunk (Az egyetlen kivetnivalò, hogy az asztalnál található székeken nem lehet ülni párna nélkül, tehát legyenek szivesek vagy székpárnát beszerezni, vagy...

A Caramell Premium Resort legnépszerűbb csomagjai

Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Csobbanás a nyárba (min. 2 éj)
Csobbanás a nyárba
133.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
07.01-08.31.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval