Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó volt meg nem is !

Hunguest Hotel Répce Bük, Bükfürd?Hunguest Hotel Répce Bük, Bükfürd? a térképen

Átlagos 2018. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A férjemmel voltunk a Répce Hotelben . A Recepción aranyos, kedves a személyzet. A szobában , fürdőben tiszta volt minden. A Termálfürdő jó. Jó az átjárás a fürdőbe.

Ami nekem nem tetszett az leginkább az étteremmel kapcsolatos. Az étterembe lépve nagyon ragadt a kő szinte a papucsom cuppogott a padlón. Elég nagy baj az, hogy a vendégek az itallappal legyezték magukat, mert mindenkiről csurgott le a víz a nagy melegben. Szinte enni sem volt kedve a vendégeknek ez miatt. Az 5 nap alatt egy pincér kérdezte meg, hogy valamit innánk-e vacsora után. Úgy vettem észre pincér sem igen van az étteremben. Egyik nap is csak egy fiatal pincér fiú volt az egész étterem területén. A 3. nap már odáig jutottam, hogy nekem kellett a vacsoránál használt tányért áttennem az üres asztalra, hogy legalább elférjek az asztalunkon. Fülem hallatára kiáltott rá a konyhás néni egy vendégre, hogy ne szedjen ! Várjon ! Mert ő éppen felakarta tölteni a tálat. Egy kicsit más hangnemben is lehetett volna szólni.

A másik nem biztos, hogy a pincér fiúnak és a konyhás néninek az ügyes-bajos dolgait a vendégek előtt kéne megbeszélni káromkodás mellett. Az ételek azért jók voltak bár a férjem mondta a savanyúság egy kicsit állott volt. Az étteremben nagy fokú hiányosságok vannak.
Az épület olyan amilyen, egy felújítás ráférne.

Mi voltunk már több régi építésű szállodában 3 csillagosban de idáig ez volt a legrosszabb hely ahol voltunk. Máshol sokkal kúltúráltabb a személyzet. Tisztelet a kivételnek itt is. Nagyon sajnálom a pincér tanulókat akik ilyen helyre kerülnek ki gyakorlatra. Vajon itt mit fognak tanulni a végzett pincérektől ?

Többet biztosan nem megyünk ide ezt már eldöntöttük az ott tartózkodásunk alatt!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Hotel Répce további értékelései

2022.03.26barátokkal
Kiváló
Mindenkinek csak ajánlani tudom.Egy évbe kétszer elmegyünk .Kedves személyzete és híres gyógyvize mindig feltölt hónapokra
2019.11.18a párjával
Gyenge
A múlt század közepéből itt rekedt hotel.Kiváló adottságú és pótolhatatlan az a tény, hogy fürdőköpenyben átsétálhat az ember a városi gyógyfürdőbe. Ezzel azonban nem áll arányban a hotel lerobbant állapota. Az ablakkeretek olyan állapotban vannak, hogy csoda, nem estek még ki. Pereg a festék...
2019.10.26a párjával
Átlagos
A szálloda elég lerobbant állapotban van. Az étkeztetés a korábbiakhoz képest minőségileg romlott és az étel választék gyenge, de a minősége megfelelő. A fürdőköpeny bérleti díját magasnak tartom.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Póczáné Vendégszobái Bük, Bükfürd? - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.24-ig
Póczáné Vendégszobái Bük, Bükfürd?
26.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval