Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez nem 4*-os!

Hunguest Bük Bük, Bükfürd?Hunguest Bük Bük, Bükfürd? a térképen

Átlagos 2018. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. március 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sajnos a hotel az elmúlt évek alatt erősen elhasználódott, állagjavításra szorulna.
A wellnessben leestek csempék, régi a szauna, le kéne legalább gyalulni a fa részeket benne, a jakuzi és a termál medence fúvókái már nem fújnak, csak "lehelnek", nevetséges a kirakott műanyagvödörben lévő jég.
A fürdőszobák csempéi erősen szoc.reálos üdülőre hasonlítanak, a műanyag öntött mosdó sem egy négycsillagosba való, a matracok ki vannak feküdve, egy irányba lejtenek, a széf alig működik, el kell találni a kártyákkal való működtetés gyorsaságát, szögét, a szőnyegpadlók foltosak, a párnák szintén ki vannak feküdve ezért laposak. A TV-ben az itt megforduló nemzetek csatornái is megtalálhatók, de magyar csatorna nagyon kevés van, jóformán csak az alap adások nézhetők.
A reggelihez a büféasztalon lehetne a kolbászkákon kivül valami sült bacon vagy sonka, de nincs, a friss tojás sütő sarokban fél óráig kell sorbaállni, a reggeli kávéautomatában valami igénytelen rosszízű kávét használnak, tej nélkül lehetetlen meginni.
Az ételek is igénytelenek, olcsó alapanyagokból közepes szakácstudománnyal elkészített büféasztal választék.
Egyszóval ez már nem a régi négycsillagos szálloda, simán 3*-nak felel meg. A vendégkör is ezzel megegyező, szlovák buszos csoportok, a liftek előtt szétdobált üres pálinkásüvegek.
A thai masszázs felejthető, két eredeti thai kolléganőt is kipróbáltunk, van hasonlítási alapunk is, de sajnos ők nem szakmabeliek, csak betanítottak. Nem szabadna beengedni ide őket.
Ami pozitívum az az osztrák határközelisége és kirándulási lehetőségei, és a közvetlen átjárás a fürdőbe.
Ki kell emelnünk, hogy a személyzet nagyon rugalmas és előzékeny, udvarias. Nem volt olyan kérésünk, amit ne teljesítettek volna. 5 perc alatt ott volt a karbantartó a kiégett villanykörte helyett a jóval, a vacsorát lecserélhettük ebéd menüre, mert diétázunk, a széffel való röpke vacakolás után 5 perc alatt ott volt egy kolléga, aki megmutatta, hogy milyen gyorsasággal és milyen szögben kell a kártyát elhúzni ahhoz, hogy működjön a zárás-nyitás. Mellesleg ez is nevetséges, mert ez a kezelés nagyon viszonylagos, pontosan eltalálni a gyorsaságot, a szöget, stb.
A parkolója viszont kiváló a hotelnek, mindig találni helyet és normálisan van kialakítva.
Ebben a négycsillagos hotelben való tartózkodással csak a fürdő egyik szektorába kapnak a vendégek szolgáltatást, nem mehetnek be a másik szektorokba, oda külön kell jegyet váltani naponta. A gyermek élmény medencéknél még megértenénk ezt, de hogy a többibe miért nem lehet bemenni, érthetetlen. Ez olyan “magyarosch” négycsillagos szolgáltatás.
Ez a hotel megérdemel egy nagy felújítást, javasoljuk a Hunguestnek, hogy fordítson most már vissza a bevételből erre!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Hunguest Bük további értékelései

2024.04.12a párjával
Kiváló
Összességében elégedett vagyok, mert nincs hiányérzetem az ár/érték aránnyal kapcsolatban, minden a helyén volt. Ebben a szállodában nem volt az az érzésem, hogy le akarnak húzni bennünket. Sok szállodának ( nem ennek ), pontosan ez a baja, hogy mindenből pénzt akarnak kipréselni. A szálloda...
2024.02.23a párjával
Télzáró pihenésünk helyszíneként ezúttal a Hunguest Bük Szállót választottuk. Jó döntésnek bizonyult. A valamikori SZOT Szálló belülről teljesen megújulva várja vendégeit. Mi a Keleti szárnyban foglaltunk szobát, így értékelésünk erre a részre vonatkozik. Meglehetősen kicsi szobácska várt minket,...
2024.01.28egyedül
Kiváló
Nagyon, nagyon hosszú az út a medencékig. Az utat egy gyógyulni vágyó izületes ember meg sem tudja tenni, naponta kétszer, oda-vissza. Ehhez viszonyítva az ár magas. Viszont a víz kiváló, mondhatni fantasztikus. Éppen ezért keresni fogok egy másik fürdőt+hotel ahol a víz összetétele hasonló....

A Hunguest Bük legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Pihenés fürdőbelépővel
131.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.01.02-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel (min. 2 éj)
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
155.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
70.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval