Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

csend-nyugalom - a szobában

Greenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürd?Greenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürd? a térképen

2016. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ittjártam.hu listája alapján választottam ezt a helyet. Annyi pozitív vélemény volt róla, gondoltam csalódás nem érhet. De! Már az előleg fizetése meglepett. Egy olyan szállodáról volt szó, amelyikben még nem jártam, így nem tudtam, hogy milyen élmény vár rám, de fizessem ki a foglalási összeg felét előre. Ez egy kicsit bizalmatlan megoldás.
Az értékelét többfelé szedném: szállás, étterem ,medencetér, szauna.
A szállást tiszta, nagy terek, mosolygó és kedves személyzet jellemzi, este hangulatfények, pihenőterek. A szoba nagy, tiszta. A szobához vezető folyosón kicsit klausztrofóbiás lettem. Hosszú keskeny, ablaktalan folyosó, mint egy tengerjáró hajón. Valóban nincs ajtó a pakolószekrényen, és még valami: a széf kb 40 cm-re van a padlószinttől, azaz le kell guggolni, de inkább le kell feküdni mellé, nehogy rosszul kódoljuk be a zárját. A fürdőszobánál vigyáztak az ütközésekre, mindenhol ütődést tompító gumibak lett felszerelve. Sajnos a melegvíz kihűlt mire tele lett a kád, így langyos vízben fürödtem. A púpos retro TV kicsit ront az összhangon, meg a keserű víz a csapból, még jó, hogy ingyenes az ásványvíz fogyasztása.
Az étterem ételválasztéka valóban 2 leves 5 második. Nem több. Mindennap volt gomba és hal. A „svédasztal” két egymással szembe állított kínálópult, amely között csak 2 ember fér el, így csúcsidőben kialakult egy hosszabb sor, emberek tányérral a kezükben sorba állnak ételért. Ez a kép sajnos nagyon hasonlit a menzára, üzemi étkezdére. Sajnos a zaj is ami teltház esetén kialakul az étteremben, speciel a mellettünk ülő „sógor” az első nap végig a fülembe kabált a két asztallal arrébb ülő ismerőséhez. Taktikát váltottunk és este 8-ra mentünk le enni. Így már más a kép. Több hely, halkabb az étterem, a választék ugyanaz.
Wellnes tér: Egy nagyobb „csarnok” üvegfallal körbevéve. Egy légtérben 4 medence és egy csomó nyugágy. Teltház esetén ez is rendkívűl zajos, szinte fájó. A kinti medence hideg, az élménymedence sem meleg annyira, hogy hosszabb időt eltöltsek benne. A két termálvizes medence (egyik kissé meleg, a másik nagyon meleg) szintén teltház esetén csurig van emberekkel, leülni sem lehet.
Szauna rész: a legnyugodtabb hely a szállodában. Csend, meleg, van ahol nyugtató zene szól. Csupán a fényszauna relaxációs hatását zavarja az üvegablak ami miatt beárad a kinti fény és elveszti hatását így a kék-piros-sárga változó fényhatás.
Jótanácsok idelátogatóknak: Vacsorázni este 8-tól menjenek, a medenceteret 10-14 óráig, vagy 17-21 óráig használják.
Külön külön pontozás: szállás 4, étterem 3, medence tér 3, szauna 5, de külön adok 5 pontot a személyzetnek is. Így összességében 4.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (5)
Greenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürd? - VendéglátásGreenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürd? - VendéglátásGreenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürd? - BelsőGreenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürd? - VendéglátásGreenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürd? - Vendéglátás

Greenfield Hotel Golf & Spa további értékelései

2023.10.24gyerekekkel
Kiváló
Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással. Kisebb negatívok voltak. Egyik, hogy a hőfokon nem lehetet állítani a szobában központi irányítás volt. Ez miatt nagyon meleg volt. De orvosoltuk nyitva volt az ablak egész nap. :) a másik zavaró tényező, hogy az ágyban két matrac volt és közepén...
2023.08.25
Kiváló
Imádjuk a hotelt évek óta . Gyönyörű táj,igényes környezet.Kedves személyzet,finom ételek.Luxus és pompa
2023.08.12gyerekekkel
Kiváló
Az esős, hideg idő ellenére egyáltalán nem unatkozott a család egyik tagja sem! Az ételek, a szoba és a wellness részleg tökéletes volt. Ez lesz a törzshelyünk, ahol rendszeresen kipihenjük magunkat, a család többi tagjával és a barátainkkal együtt!! Mégegyszer köszönjük az élményeket

A Greenfield Hotel Golf & Spa legnépszerűbb csomagjai

Greenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürd? - Kedvezményes ajánlat félpanzióval (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat félpanzióval
113.357 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Greenfield Hotel Golf & Spa Bük, Bükfürd? - Pünkösd
Pünkösd
162.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Három éjszakás ajánlat
Három éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
105.450 Ft / 2 fő / 3 éj-től kiváló félpanzióval