Útközben: Nagy Indiánkönyv - Arizona Pizzéria és Hamburgéria Cegléd

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Arizona Pizzéria és Hamburgéria Cegléd értékelése
6. helyezett a 49 ceglédi étterem közül

Értékelést írta:
8 szállásértékelés 21 városban járt
194 étteremértékelés 195 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Nagy Indiánkönyv

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elismerésem a „hamburgéria” szó megalkotójának. Beírtam a Google-ba, és nem találtam belőle többet, csak a ceglédit. Védessék le gyorsan! :)

Kellemes étterem a város közepén, minden látnivalóhoz közel. A berendezés és a dekoráció „vadnyugati”, már ahogy azt az erről szóló filmek és könyvek ábrázolják. Amerikát idézi az étlap is, mármint a hamburgerek és néhány étel elnevezése. Az alkotóelemeknek persze semmi közük az adott földrajzi helyre jellemző alapanyagokhoz, de ne legyünk telhetetlenek.

Az étterem fő profilja a nevéből is kitűnik, de mi nem a pizzák és hamburgerek, hanem a frissen sültek közül válogatunk. Nem járunk rosszul. A párom tarja steaket eszik, öt tenyérnyi szelet van a tányéron, körülötte paradicsom, uborka és nagyon finom kapros tejfölmártás. De nem csak úgy dísznek, mutatóba, hanem annyi, hogy már azzal jól lehetne lakni. Az én ételem Arizona csirkecomb névre hallgat, és filézett csirkecombot, csirkemájat, zöldborsót tartalmaz, rásütött sajttal és a másik fogásnál említett zöldségekkel. Mindkettő ízletes és bőséges adag. Egy-egy jókora, frissen sütött, még forró „bucit” is kapunk az ételek mellé. Ezeket és a hús egy részét is becsomagoltatjuk, nem tudunk megbirkózni a mennyiséggel.

A csapolt sör árát decinként számolják, ilyet még nem láttam, de tetszik. Így nincs vita és félreértés, hogy mit jelent a pohár vagy a korsó, a pikolóról már nem is beszélve. Sajnos sok helyen nincsenek tisztában ezekkel a mértékegységekkel. 1 dl Soproni 100 Ft, 3 dl Mort Subite belga meggysör 450 Ft, ami igen kedvező árnak mondható.

A felszolgáló hölgy mosolygós, barátságos. Dicséri a választásunkat, érdeklődik, ízlett-e minden, mi pedig jó szívvel dicsérjük a finom ételt.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Fényképek:
Nagy Indiánkönyv - Arizona Pizzéria és Hamburgéria Cegléd
Nagy Indiánkönyv - Arizona Pizzéria és Hamburgéria Cegléd
Nagy Indiánkönyv - Arizona Pizzéria és Hamburgéria Cegléd
Nagy Indiánkönyv - Arizona Pizzéria és Hamburgéria Cegléd
Nagy Indiánkönyv - Arizona Pizzéria és Hamburgéria Cegléd
Nagy Indiánkönyv - Arizona Pizzéria és Hamburgéria Cegléd
Nagy Indiánkönyv - Arizona Pizzéria és Hamburgéria Cegléd

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Útközben felhasználót?    Igen

Cím
2700 Cegléd
Kossuth tér 9.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. március 4.
A város központjában található a vendéglátó helyiség. A kiszolgálás udvarias és gyors volt. Óriási a pizza-kínálat. Mennyiségre megfelelő volt, a szokásos méretben. A pizza megnevezésére utaló feltétet visszafogottan mérték, de sajt felhasználásával kompenzálták. A kávé felszolgálása, minősége...

2019. február 28.
Ahogy í címben is írtam, hogy magát hamburgériának nevező helytől sokkal különlegesebb hamburgert várnék. Kezdem a zsemlével, ami tényleg zsemle tészta, szezámmaggal a tetejét. Finom ,jó nagy méretű is, de nem a klasszikus hamburgerzsemle. A hús mérete megfelelő, de talán kicsit túl van...