Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Retró szálloda a belvárosban

Kossuth Hotel CeglédKossuth Hotel Cegléd a térképen

Átlagos 2015. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Cegléden nincs túl sok választása az utazónak, ha belvárosi szállást keres. A sokkal színvonalasabb Aquarell kb. 5 km-re van a belvárostól, és valljuk be, egészen más árkategória. Mindent összevetve a cekély kínálatból a Kossuth Szálló tűnt a leginkább elfogadhatónak, persze nem voltak vérmes reményeim a hellyel kapcsolatosan, így nem is okozott különösebb csalódást, de az a véleményem, hogy viszonylag kis ráfordítással, felújítással és odafigyeléssel lehetne sokkal jobb ez a szálloda.
A földszinten található a recepció és az étterem, a szobák az első emeleten, lift nincs. A szobák fele az utcára néz, amely csendes, sok fával, a másik oldal viszont egy elhanyagolt háztetőre néz, s itt az ablakok be vannak rácsozva. Én szerencsére utcafronti szobát kaptam, ráadásul 3 személyeset, így elég tágas volt. A fürdőszoba zuhanyzós, kb. 70-es évekbeli stílusú, régi, vízköves, de működő csapokkal. Olcsó folyékony szappan és tusfürdő, hajszárító nincs a szobában. Az előszobában van egy kis hűtő. A szállodában mindenütt állott, áporodott szagot éreztünk. A bútorok, a berendezés egy letűnt kor emlékeit idézték, bár az ágy kényelmes volt.
A régi típusú tévén legalább 50 csatornát lehetett fogni, de jó részüknek nem volt hangja, ám a recepciós nem tudott segíteni, hogy ennek mi lehet az oka. A szálloda belső udvarán ingyenesen lehet parkolni. A reggeli elég fapados volt, csak hidegétel kínálattal, olcsó, "tescós" színvonalú alapanyagokkal.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:
Fényképek (15)
Kossuth Hotel Cegléd - Külső képKossuth Hotel Cegléd - Külső képKossuth Hotel Cegléd - Külső képKossuth Hotel Cegléd - SzobákKossuth Hotel Cegléd - SzobákKossuth Hotel Cegléd - SzobákKossuth Hotel Cegléd - SzobákKossuth Hotel Cegléd - Külső képKossuth Hotel Cegléd - Külső képKossuth Hotel Cegléd - BelsőKossuth Hotel Cegléd - BelsőKossuth Hotel Cegléd - VendéglátásKossuth Hotel Cegléd - BelsőKossuth Hotel Cegléd - BelsőKossuth Hotel Cegléd - Külső kép

Kossuth Hotel további értékelései

2015.05.16egyedül
A szálloda Cegléd központjában található.Az épület a multszázad elején épülhetett,de a külsején ez nem látszik.Az város zaja zavaró a vendégeknek,főleg az autók hangja beszűrődik a szobába.Belülről felújitott szinte minden.csillog-villog a tisztaságtol.A szobákba tv,zuhanyzó,telefon.Átlagosnak...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Bagolyvár Inárcs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.10.01-ig
Bagolyvár Inárcs
25.940 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Kikapcsolódás félpanziós ellátással
Kikapcsolódás félpanziós ellátással
2025.12.28-ig
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
40.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval