Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pünkösdi kiruccanás

Deja Vu Panzió CelldömölkDeja Vu Panzió Celldömölk a térképen

2016. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Pünkösdkor jártunk ebben a picinyke panzióban, 2 felnőtt 2 gyermekkel. A konyhához közeli szoba elég szűkös volt 4 ember számára, de nem sokat tartózkodtunk a szálláson, jóformán csak éjjel. Akkor kezdődött csak igazán a parti! Húskloffolás éjnek évadján, nagy badellák mosogatása majd görgetése a folyosón, röhögcsélés, ajtócsapkodás. Elég zajos volt így az éjszaka. Reggeli kompenzálta mindezt, bármilyen tojásételt elkészítettek kérésünkre, sokféle felvágott, zöldség, péksüti, narancslé, tea és a kávé is benne volt a reggeliben.
A város nagyon szép és rendezett, érdekesség a Szűz Mária katolikus templom mint zarándokhely. Nagyon izgalmas kirándulásokat lehet tenni a Ság-hegyi tanösvényen a kialudt vulkán területén, fel lehet kapaszkodni a nagy kereszthez, gyönyörű kilátás tárul elénk.
Látogatást tettünk a Vulkánmúzeumban is, mely egy ultramodern épületben helyezkedik el és több órát el lehet tölteni ott a gyerekekkel az interaktív kiállításoknak köszönhetően. Egyedülálló, az országban még sehol nem találkoztunk hasonlóval.
A fürdőben található gyógyvizes jacuzzi, szaunapark fürdőruhás és natúr részleggel, kiúszós termálmedence élményelemekkel, kellemes hőmérsékletű hatalmas úszómedence, gyermekeket tanmedence és csúszdás pancsolómedence várja.
Ottjártunkkor országos erős ember bajnokság zajlott, ezt is megnéztük nagyon izgalmas volt. Unatkozni nem lehet, át lehet kirándulni Pápára, Veszprémbe, Sárvárra.
Kisebb termálfürdők is vannak a környéken, illetve a borivók sem csalódhatnak.
A panzióra visszakanyarodva egy lakótelep szélén fekszik, közel a városközponthoz. Aki inkább erdei környezetre, csendre vágyik, válassza a Ság-hegy fogadót, mely a kirándulóterületen található fenn a hegyen.
A vacsora 3 fogásos fix menü volt, nem lehetett választani, maximum köretet cserélni és 2 gyermekkel soha nem úsztuk meg 2 óra alatt a vacsora idejét, mindig sokat kellett várni.
Az ételek viszont finomak voltak és ár-érték arányban, úgy hogy ünnepi felárat sem kellett fizetni, összességében elégedettek voltunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Deja Vu Panzió további értékelései

2022.09.18családjával
Kiváló
Igazi, vérbeli vendéglátós tulajdonosok! Nagyon jól éreztük magunkat, visszajövünk még biztosan. Hangulatos hely, finom ételelek, kényelmes szobák, élőzene, csak jót tudok írni. Köszönjük az élményt!
2022.08.03a párjával
Kiváló
Volt szerencsénk, immár harmadszor a Deja Vu Panzió vendégeinek lenni (önszántunkból!) 2022.07.28. és 08 03. között. Tulajdonképpen most is csak a legjobbakat mondhatom a panzióról! Noha volt elég személyzet, a tulajdonos úgy tüsténkedett a reggelinél mintha az állása múlna rajta! Ez roppantul...
2022.05.13barátokkal
Kiváló
Barátnőm születésnapját ünnepeltük ezen a hétvégén. Igy mi lányok - a fiúk nélkül - indultunk el egy kis hétvégi pihenős, csavargós hétvégének. Szállásul a Celldömölki Deja Vu Panziót választottuk, kupon formában. Nagyon kellemes hely, az emelti szobák jól, és kényelmesen megközelithetők. Mi...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
37.260 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval