2. helyezett
Kategória
Múzeum
Képes Ház CsászártöltésKépes Ház Császártöltés

Képes Ház Császártöltés bemutatkozása

A császártöltési Képes Házban található kiállításon óriás méretű képeken tekinthetjük meg a falu történetét, hagyományait, valamint népviseletét. Maga a ház, melyben a kiállítás helyet kapott, is különleges, közel 100 éves. Évek óta gyűjtik a település képes emlékeit, valamint szorgosan digitalizálják őket a helyiek.

1 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Kékmadár Vendégház Homokmégy - Napi árak
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok gyógyfürdőzéssel
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös

Képes Ház Császártöltés vélemények

Kihagyhatatlan 2026. június 25.egyedül járt itt
A Sváb Tájházzal szemben, a Községi Könyvtárból nyílik a Képes Ház. A kiállításon óriás méretű képeken látható a falu története, hagyományai, népviselete. A képeket Takácsné Stalter Judit adományozta a falunak. A látványos kiállításnak helyet adó 100 éves ház maga is különleges látnivaló.
Képes Ház Császártöltés - Külső képKépes Ház Császártöltés - BelsőKépes Ház Császártöltés - BelsőKépes Ház Császártöltés - Belső
Még több kép (1 db) >>