Talán a remeték itt esznek

Hórvölgyi Remete Étterem CserépfaluHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu a térképen

2025. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. május 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amúgy nem egy rossz hely ez. Miután megnéztem a múzeumot, azaz a kéttermes kis ismertető tárlatot, ami ugyanebben az épületben van, aztán felmásztam a Suba lyukba, és lestrapáltan visszajöttem, éppen ideje volt, hogy egyek is valamit. Nem hemzsegnek az éttermek minden faluban, ha találsz valahol egyet, az ki kell használni. Kellemesnek mondható környezet, nem tudom, milyen ez, amikor ezer turista van itt, de most csak én voltam, Mr. Remete, aki lejött a barlangól kajálni a civilizációba. Pincérrel semmi baj, ültem egy négyszékes asztalhoz, kértem egy Coca Colát meg egy húslevest gazdagon, kérdés nélkül hoztak hozzá vágott friss zöldpaprikát, a leves nem volt egy világszám, de talán nem is erről szól ez a hely, inkább a korrekt szó legyen a jelző. Azután hezitáltam mindenféle húsokon, és végül nem ettem tele magam, hosszú még a nap, kértem egy somlói galuskát, ez sem volt egy gasztocsoda, de megfelelt. Azután a kasszánál így nézett ez ki, hogy: a leves 1850 forint, a Cola 450, a somlói 1800. Teljesen rendben van, nincs ezzel semmi baj, jó hely ez.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (16)
Hórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - BelsőHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - BelsőHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - EgyébHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - EgyébHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - EgyébHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - EgyébHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - BelsőHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - Étel/italHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - Étel/italHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - EgyébHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - BelsőHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - Külső képHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - Étlap/itallapHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - Étlap/itallapHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - Étlap/itallapHórvölgyi Remete Étterem Cserépfalu - Étlap/itallap

Hórvölgyi Remete Étterem további értékelései

2022.08.09a párjával
A cserépfalui Látogatóközpont része ez az étterem, kirándulni mentünk oda. Sokat túráztunk, nagyon fáradtan és szomjasan értünk vissza a központhoz, elsősorban inni és szuszogni szerettünk volna. Nem volt nagy elvárásunk, de mivel kellemes nagy árnyékos terasz volt, és akadt szabad asztal,...
2022.01.25családjával
Gyönyörű környezetben fekvő étterem. Nagyon finom ételekkel, nagyszerű kiszolgálással és jó atmoszférával rendelkezik az étterem. Gyakori vendégek vagyunk sosem csalódtunk.
2022.01.25családjával
Ajánlom mindenkinek. A túrázó itt kellemes környezetben pihenhet meg, szomját, éhségét csillapíthatja. A táj csodálatos, rövidebb, hosszabb túrákat lehet tenni. Remek választás volt. Kellemes, nyugodt hely, barátságos személyzettel. Remek befejezés egy túrázás után. Köszönjük a vendéglátást!
Margaréta Apartmanház Bogács - Október 23.
Margaréta Apartmanház Bogács
25.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel