Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyerekkel csak nyáron

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel CserkeszőlőAqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Cserkeszőlő a térképen

Kiváló 2016. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Korábban sok jót hallottunk a párommal Cserkeszőlőről. A budapesti feltörekvő, kisgyermekes családok egyik kedvenc pihenőhelyeként kezdik emlegetni ezt a kis alföldi falucskát. Kicsit kétkedve, ámde megfelelő lelkesedéssel indultunk útnak egy születésnapi wellness-hétvégére 3 gyermekkel egy általunk kiválasztott luxusapartmanba.
A falucska egyetlen normális utcáját gyorsan végigjártuk. A vasárnapi zárvatartás áldásos hatásait élvezhettük, így teljes nyugalom uralkodott a főtéren is. A strandfürdő bejáratától nem messze található egy teknősös kút, ami lényegében az egyetlen látnivaló a faluban. Ott lehet dögivel facebookos profilképeket gyártani, és eladni, mint valami horvátországi nyaralást. Nyáron el lehet majd menni kirándulni egy közeli arborétumba, valamint Karcagra vízi színházba és Kecskemétre is.
A szállodát könnyű megtalálni, ami nem csoda, hiszen tényleg falusias környezetben található, ahonnan szinte felhőkarcolóként emelkedik a magasba az épületegyüttes. A parkolásért épp ezért nem kell fizetni, hiszen a szomszédban termőföldek láthatóak, bár szerencsére épp akkor a traktorok máshol dolgozhattak. A recepción kedvesek voltak, bár ragaszkodtak mindenféle adatok hiánytalan megadásához, ami mindig kellemetlen dolog, pláne, ha az ember mondjuk a szeretőjével megy egy titkos hétvégére.
A luxusapartman rész kiváló, bár nem gondolom, hogy valaha bárki is használta a konyháját. Két darab kétágyas szobából, és egy nappaliból áll, ahol kihúzható kanapé található. A bútorok állapota új, mindegyik helyiségben lapos LCD tévék, és kijárat a közös teraszra. Kellemetlen, hogy a falak papírvékonyak a szobák között, mivel beépített szekrény van a fal helyén, aminek a hátlapja egy faroslemez. Így kicsit nehézkes az esti pihenés a magányra vágyó, estére teljesen kifulladó szülők számára. A toalett és a fürdő rendben van, a fürdőben egy privát infraszaunával. Szeretem, ha a zuhany könnyen és hermetikusan zárható, emellett megfelelően tágas, ebben láttam egy kis hibát. Emellett mivel külön épületben találhatóak az apartman szobák, ezért a hidegebb időben kicsit macerás átslattyogni a főépülethez, pláne gyerekekkel, tehát inkább jó időben ajánlott az apartman-részleg.
A félpanziós ellátás keretében nagy hibát nem találtam. A szokásos választék volt: egy vegetáriánus, egy tészta, két hús körettel és kétféle leves. Inkább a nehezebb ételek domináltak, háziasnak mondanám a konyhát. A desszerteket rendben találtam, minden nap kétféle volt, az egyik biztosan megfelelő közülük, nekem a vargabéles bejött. A hidegebb idő ellenére sokan kiszorultak a külső étterembe, ami nem volt megfelelően felfűtve. A reggeli szokásos volt, rántotta-tükörtojás, virsli-kolbászka, péksütemények, gyümölcsök, joghurtok. Elvártam volna, hogy a pincérek fejből tudják, ki melyik szobából jött, mivel nem voltunk sokan, de minden alkalommal megkérdezték az italok miatt. Átmentünk enni a sima Lux-ba egy könnyű ebédet, korrekt volt az is, a túrós csusza kifejezetten ízlett, sőt a speckó húslevesük is.
A belső fürdő átlagos, a wellness részleg ellenben fapados. A külső medence ottjártunkkor nem működött, túl hideg volt hozzá. A meleg vizes áztató mindig tele volt, mivel túl kicsi. Ellenben a víz tényleg kiváló minőségű.
A távozás ellenben hatalmas negatívum. Nem maga az a része, hogy sorban álltunk annak ellenére, hogy két recepciós is a kicsekkolással foglalkozott. Inkább a recepciósok rugalmatlansága. Számlát nem adtak, a SZÉP-kártyák használata macerás volt. Ezt a részét fejleszteni kell.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel további értékelései

2022.06.02barátokkal
Kiváló
Remek akciós ajánlata volt a hotelnek, ezért igénybe vettük. Nem bántuk meg, mert kifogástalan volt minden. A recepción csomagmegörző is volt. A szálloda wellnesse tágas és kint is üzemelt melegvízű medence. 4 féle szaunnájuk is van. Az ételek bőségesek és finomak. A szobák tágasak.A...
2022.03.26a párjával
Kiváló
Ajánlom mindenkinek! Tiszta szoba, finom ételek. Kedves személyzet. 3 csodás napot töltöttünk itt. Csodás volt minden.
2021.09.12a párjával
Ajándék kuponnal mentünk szeptember elején. A szállodát már látásból ismertük, a környék is ismerős volt számunkra. Nekem kicsit egyszerű, átlagos volt az ellátás, a wellnes rész is. Számomra nem igazán jelentett 4 csillagos szállodát. A wellnesben nagyon hideg volt a viz és a levegő is, sajnos...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő - Igazi pihenés Cserkeszőlőn
Igazi pihenés Cserkeszőlőn
2024.06.18-ig
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval